Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Cand se fac vaccinurile pentru catei?

Am primit nu de foarte mult timp un catelus micut micut de tot, si as dori sa-i fac toate vaccinurile, nu este o rasa pura insa e un catel foarte dragalas la care am inceput sa tin mult de tot. Problema este ca nu prea am experienta in tot ceea ce priveste demersurile necesare vaccinari, si nu stiu cum si cand se procedeaza. In primul rand la ce varsta trebuie sa merg cu el la vaccinat? In total ma intereseaza cate vaccinuri trebuie sa primeasca, si toate astea aproximativ la ce pret sunt. As vrea sa fac un calcul cam cat ma vor costa toate treburile respective pentru a pregatii banii din timp :) Pe langa aceste vaccinuri, mai este nevoie sa fac vre-un lucru important legat de sanatatea catelului?

h 151 vizualizari
Etichete: , , , ,
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

1 Raspunsuri

 1. #1 15.08.2012, 04:20
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 1166
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 25
  Raspunsuri: 478

  Vaccinurile la catei se fac treptat nu toate o data insa marea majoritate a acestor vaccinuri trebuiesc facute incepand din a doua luna de viata si pana in a sasea luna de viata pentru a se evita riscul aparitiei unor boli precum parvoviroza, adenovirusul, rabia, hepatita sau maladia Carre.
  In general primul vaccin se face pentru a evita doua boli deosebit de grave precum maladia Carre si parvoviroza urmand ca apoi prin luna a treia de viata sa faci o noua vizita la medicul veterinar pentru a vaccina cainele pentru a il proteja de virusul Bordetella Bronchiseptica.
  Incepand din luna a patra de la nastere se recomanda sa iti vaccinezi catelul anti-rabic pentru a evita aparitia turbarii, aceasta boala prezentand simptome precum diaree, voma sau febra iar comportamentul cainelui se modifica foarte mult si devine mult mai agresiv.
  Dupa ce cainele implineste 2 ani trebuie ca in fiecare an sa te duci cu acesta pentru a-i face alte vaccinuri precum DHLP, vaccin ce trebuie facut in fiecare an.
  Preturile pentru aceste vaccinuri pentru catei difera de la cabinet la cabinet insa iti pot spune asa orientativ pentru a sti la ce sa te astepti. Pentru vaccinari monovalente pretul este de 35 ron, pentru vaccinari polivalente pretul este 40 ron iar ca sa vaccinezi catelul impotriva rabiei trebuie sa mai platesti 30 ron asa ca preturile nu sunt foarte mari dar cel putin sti ca animalul de companie este protejat in fata mai multor boli ce il pot omori.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini