Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Care certificat de limba este mai bun sau mai recunoscut la nivel mondial?

Vreau sa imi dau examenul sau atestatul de limba care va fi recunoscut la nivel international. Stiu ca exista cateva variante, dar cine ma poate lamuri cu privire la fiecare si care dintre ele este cel ami bun, mai recunoscut pringtre mai multe tari si mai populare sau recomandat sa fie dat? Eu stiu de Toefl, Cambridge, Yelts. Care mai sunt?

h 299 vizualizari
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

2 Raspunsuri

 1. #1 14.11.2013, 03:29
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 267
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 0
  Raspunsuri: 233

  Tinand cont ca ai precizat de Cambridge, Teofl si IELTS, cred ca doresti sa obtii certificatul international de limba engleza. Dintre cele 3 certificate enumerate, cel mai prestigios este considerat a fi certificatul Cambridge. Certificatul IELTS este valabil doar 2 ani de la obtinerea acestuia, spre deosebire de certificatul Cambridge ce este valabil toata viata. Certificatul IELTS se obtine prin sustinerea unor teste care sa stabileasca care este nivelul de cunostinte, insa nu cred ca iti doresti un atestat care sa fie nevoie sa il reinoiesti o data la 2 ani. Si certificatul Toefl este recunoscut la nivel international, acest tip de certificat este solicitat in general de universitatile straine. Testul Toefl costa intre 500 si 800 de lei, in timp ce obtinerea certificatul Cambridge costa intre 400 si 900 de lei. Poti obtine oricare dintre aceste tipuri de certificate, insa cei ce doresc sa obtina un certificat international de limba engleza aleg in general testele Cambridge. Daca doresti sa obtii un certificat intr-o alta limba straina iti pot spune ca pentru obtinerea certificatului de limba franceza trebuie sa sustii examenele DALF/ DELF. Pentru obtinerea unui certificat care sa ateste nivelul cunostintelor de limba spaniola sunt necesare examenele DELE, iar pentru limba germana testele DaF si DSH sunt considerate a fi cele mai bune si sunt recunoscute la nivel international.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite
 2. #2 14.11.2013, 03:49
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 4
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 2
  Raspunsuri: 5

  Da! Ce bine ca am gasit o lamurire despre aceste atestate de limba. Si eu sunt putin derutata pentru ca stiam de ielts si toefl. Deci, mai degraba Cambridge… Stiu ca, am o prietena care a studiat si acum lucreaza in Germania, acolo Guvernul recunoaste si cere certificatul de limba engleza ielts. Exista diferente in privinta pretentiilor statelor insa e asa cum credeam si eu, cambridge-ul sau toefl-ul sunt cele mai recunoscute si mai prestigioase.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini