Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Ce rasa este cainele de buzunar?

Tot timpul am vazut la televizor si chiar si pe strada caini de buzunar, niste caini micuti, tinuti in brate, foarte dragalasi, numai buni de iubit. Toti le spuneam caine de buzunar, uite ce caine de buzunar frumos, uite cainele acela de buzunar, dar nimeni niciodata nu i-a rostit numele rasei, asa cumse numeste el defapt. Eu nu stiu sincer ce rasa poate sa fie dar ma intereseaza totusi, in cazul in care pe viitor as vrea sa-mi cumpar un astfel de caine, sa stiu ce rasa sa caut, la fel si daca as vrea poze mai interesante cu ei, as putea cauta dupa numele real, nu dupa un nume inventat de romani. Cum s-ar numi rasa?

h 517 vizualizari
Etichete: , , , ,
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

1 Raspunsuri

 1. #1 16.10.2012, 10:01
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 1159
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 1
  Raspunsuri: 407

  Sunt mai multi caini ce se incadreaza in categoria caini de buzunar astfel ca poti cauta rase de caini precum Yorkshire Terrier, Chihuahua, Shih Tzu sau Bichon. Cainii din rasa Yorkshire Terrier pot trai pana la 16 ani, au o inaltime de pana la 20 de cm si o greutate ce variaza intre 2 si 2,9 kilograme. Cainii din rasa Chihuahua sunt printre cele mai mici rase de caini existente astfel ca un caine din aceasta rasa are o greutate ce variaza intre 500 de grame si 3 kilograme, speranta de viata a unui caine chihuahua fiind de pana la 15 ani. Cainii din rasa Shih tzu au o greutate mult mai mare decat cainii din celelalte doua categorii prezentate anterior astfel ca la maturitate un caine Shih tzu are o greutate de minim 4 kilograme, cainii din aceasta rasa pot sa traiasca pana la 16 ani.
  Poti cauta imagini cu cele 4 rase de caini si anume Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Chihuahua si bichon pentru a vedea cum arata cainii din acele rase insa cei mai frumosi caini din cele 4 tipuri de rase ar fi cainii Yorkshire Terrier si Shih Tzu insa depinde ce tip de caine preferi. :)

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini