Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Ce tatuaj sa imi fac?

Vreau sa- mi fac un tatuaj. Pot sa zic ca m-am hotarat ce sa-mi fac DAR exista un dar si acela e ca mi-e cam frica sa nu ma doara de fapt asta e si chestia. Vreau sa va intreb pe cei care aveti tatuaje daca doare si cum e senzatia. Mnetionez ca vreau sa-l fac pe picior, pe gamba ca am inteles ca acolo ar fi cel mai putin dureros. As vrea sa fac ceva cam de vreo 10 -15 cm deci e ceva de munca .Nu sunt hotarat daca sa-l fac permanent sau nu. Exista vreun risc ceva, imi ataca pielea pe viitor? Deci , puteti sa mi dati ceva detalii si sa nu uit as vrea sa stiu UNDE mai exact sa ma duc. Eu sunt din Constanta de fel, dar cel mai mult timp stau in Bucuresti, in stefan cel mare. Voi ce parere aveti?

h 421 vizualizari
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

3 Raspunsuri

 1. #1 02.11.2012, 10:33
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 2268
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 241
  Raspunsuri: 1121

  Nu poti sa-ti spun sigur cum e senzatia pentru ca eu nu mi-am facut, in schimb prietena mea si-a facut. Si ei i-afost la fel de frica ca si tie pentru prima data, insa pe urma si-a facut curaj si a mers. A spus ca nu a durut aproape deloc, ea, de la care ma asteptam sa planga si sa se vaite acolo. Deci clar din privinta asta nu trebuie sa-ti faci nici un griji.

  Cat despre riscuri? Nu sunt riscuri atata timp cat mergi la un salon de tatuaj normal, nu un baiat care s-a hotarat ca el e tatuator si cine stie cu ce ace si aparat iti face tatuajul. Pe langa asta la prietena mea i-a recomandat crema de galbenele cu care a trebuit sa se deie de cateva ori. Nu e mare lucru. Cu siguranta vei gasi atat in Bucuresti cat si in Constanta saloane de tatuaje calumea si nu prostii. Spor la treaba si pe urma vrem poza cu tatuajul tau!

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite
 2. #2 03.11.2012, 04:01
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 1159
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 1
  Raspunsuri: 407

  Trebuie sa te gandesti bine daca intr-adevar doresti un tatuaj permanent pentru ca s-ar putea pe urma sa nu iti mai placa tatuajul ce il alegi. Daca alegi sa iti faci un tatuaj asa cum iti recomanda si Roli cel mai bine este sa te duci la un salon specializat pentru a-ti face un tatuaj de calitate insa eu zic sa te gandesti foarte bine daca intr-adevar iti doresti un tatuaj.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite
 3. #3 03.11.2012, 04:20
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 3121
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 23
  Raspunsuri: 2334

  Nu am avut tatuaj si nu imi voi face niciodata,insa am multi prieteni care si-au facut si mi-au spus toate senzatiile pe care le-au simtit atunci cand l-au facut.Pe scurt,iti pot spune ca este extrem de dureros,este ca si cum ai avea 1000 de ace infipte in piele,asta insa depinde si cat de mare vrei sa fie tatuajul,pentru ca incazul in care vrei un tatuaj care sa acopere aproape tot piciorul intr-o luna este gata insa si preturile sunt foarte mari.Este foarte dureros,cel putin asta m-au spus cativa prieteni care si-au facut.Stiti cum este,baba sufera la frumusete:D,insa sunt de parere ca orice om arata mult mai bine fara diferite semne care sa-i ascunda frumusetea,findca nu esti cu nimic mai presus de cineva daca tu ai un tigru pe brat iar celalalt nu.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini