Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Cu cate pachete de tigari pot trece vama?

In curand voi face o excursie si voi fi nevoit sa trec si pe la vama, si nu stiu sigur cu cate pachete de tigari pot trece vama. Ideea e ca stiu ca acum cativa ani doar cateva pachete pe cap se putea duce, daca aveai mai multe cred ca riscai sa primesti amenda sau sa ti le confiste. Acum, un prieten a spus ca lejer se poate duce un cartus pe persoana insa nu stiu sigur daca sa-l cred sau nu. Mi se pare cam mult, bineinteles ca eu as vrea sa duc pentru mine doar, nicidecum sa comercializez dincolo, totusi, nici nu vreau sa risc sa iau vre-o amenda. E cineva in tema si stie absolut sigur cate pachete pot sa duc. Plec pe cateva zile intregi si plec intr-o tara unde am inteles ca e foarte scumpa, asa ca ma gandeam sa le cumpar de acasa si sa le duc cu mine, dar fara sa am vre-o problema la careva vama.

h 1248 vizualizari
Etichete: ,
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

2 Raspunsuri

 1. #1 30.08.2012, 12:20
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 1577
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 186
  Raspunsuri: 832

  Nu am trecut niciodata vama, insa am avut amici care au trecut, si mi-au spus ca nu ai voie decat cu doua cartuse de persoana. Daca mai ai norocul sa ai in masina pe cineva care nu este fumator si sa aiba peste 18 ani poti sa iei doua cartuse si pentru el, iar la vama persoana respective sa declare ca este fumator si ca sunt cartusele lui.
  Eu am avut un amic care plecase cu verisorul lui care abia implinise 18 ani si cu mama lui, si isi luase 6 cartuse, si cei de la vama nu prea l-au crezut, dar pana la urma si mama lui si verisorul au zis ca sunt fumatori si au scapat. Dar am mai auzit odata o poveste cum ca te-ar pune sa aprinzi o tigara numai sa verifice daca intradevar este sau nu fumator cel care declara doua cartuse de tigari :D

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite
 2. #2 30.08.2012, 04:12
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 1166
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 25
  Raspunsuri: 478

  M-am uitat si eu acum pe site-ul Autoritatii Nationale a Vamilor si intr-adevar ai voie doar cu doua cartuse de persoana insa fiecare tigara nu trebuie sa aibe o greutate mai mare de 3 grame.
  Daca aduci in tara tigari de foi ai dreptul la 200 de bucati de persoana in timp ce daca alegi sa iti cumperi tutun de fumat nu ai dreptul sa introduci in tara mai mult de 1 kg de persoana.
  Si-au dat seama seama si cei de la vama ca doar nu fumau toti din familie, poate asteptau si ei un mic cadou :)) Altii trec vama cu tone intregi de tutun si unii nu pot sa vina cu mai mult de doua cartuse in tara.
  Citeam de contrabandistii de tigari ca recurg la tot felul de metode pentru a putea trece frontiera cu tigari. Mai nou pentru a aduce tigari in tara contrabandistii folosesc magari pe care pun cantitati mari de cartuse de tigari si ii lasa sa treaca frontiera fara ca ei sa treaca :)) Magarii care reusesc sa treaca granita sunt asteptati de alte persoane care iau cartusele de tigari si le ascund. Au ajuns sa transporte tigari peste granita si cu deltaplanul fiind mult mai greu de depistat de cei de la frontiera.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini