Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Cum se face ciorba de peste ?

Acum cateva zile am fost la un prieten acasa pentru a lucra la un proiect si bineinteles ca parintii acestuia m-au invitat chiar si la masa cu ei. Am gustat atunci o ciorba de peste nemaipomenita chiar daca la prima vedere am avut parca o repulsie si as fi preferat altceva in locul acesteia. Problema este ca mi-a placut atat de mult incat as vrea sa ii dau reteta si mamei mele pentru a o pune in practica. Din cate mi-am dat seama, in privinta pestelui era vorba de biban. Aveti idee cum se face o ciorba dintr-un astfel de peste? Ce retete stiti in acest sens ? Sper sa ma puteti ajuta in acest sens si sa reusesc sa fac o ciorba macar la fel de buna ca cea pe care am gustat-o la colegul meu, daca nu, chiar si mai buna.

h 208 vizualizari
Etichete: , , , ,
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

1 Raspunsuri

  1. #1 19.04.2013, 05:26
    d
    0p
    Nivelul
     
    Puncte: 302
    Luna curenta: 0
    Intrebari: 4
    Raspunsuri: 106

    Un cap de peste crap sau doua trei mai mici
    peste mai mic rosioara, caras cam 5-6 bucati
    doi morcovi mici,, o ceapa medie, o telina mica, un ardei verde gras si putin ardei iute rosu, verdeata leustean, patrunjel , sare, un borcan de rosii in bulion,o ceasca de orez, 1/2l zeama de varza sau bors
    Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin.
    Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.
    Se stinge cu trei litri de zeama strecurata de la pestele mic fiert pana s-a sfaramat.
    Se lasa pana ce a fiert zarzavatul si se adauga rosiile in bulion si capul de peste
    Cand capul de peste este jumate fiert se rastoarana si orezul inmuiat.
    Separat se da in fiert zeama de varza sau borsul si se adauga restului de ciorba si se lasa cateva minute sa se imbine gusturile. La sfarsit se potriveste de sare si se adauga verdeata.Si se serveste cu o mamaliguta este delicioasa,asta este retata mamei:D

    Spam
    Continut copiat
    Jignitor
    Ilegal/piraterie
    Continut irelevant
    Foarte Util
    Util
    Nefolositor
    Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini