Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Cum se face Ciorba Radauteana ?

Salutare ! De ceva timp am observat ca imi place sa gatesc mai ales pentru mine si plus de asta am vazut ca imi si ies mancarurile asa cum trebuie de fiecare data cand imi dau silinta . Azi cand eram la supermarket , le-am auzit pe niste doamne care vorbeau in spatele meu de ciorba radauteana si anume ca este foarte buna si ca ar manca-o chiar si in loc de desert . Cand am auzit asta chiar m-a bufnit rasul si tot odata m-a facut curios sa vad si eu ce gust are aceasta mancare si de aceea am de gand sa fac si eu una zilele astea sa vad daca chiar au dreptate acele doamne . De aceea as vrea sa imi dati si mie o reteta de ciorba radauteana, va rog !

h 150 vizualizari
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

1 Raspunsuri

  1. #1 27.03.2013, 03:25
    d
    0p
    Nivelul
     
    Puncte: 1838
    Luna curenta: 0
    Intrebari: 5
    Raspunsuri: 716

    Uite o reteta testata si de mama de pe blog-ul LopFras . Ai nevoie de urmatoarele ingrediente 500 gr carne de pui (daca aveti pui crescut la tara, de la bunica…e super), 300 gr legume (morcov, telina, ceapa, sau ce legume va plac in ciorbe), aproximativ 500 gr smantana, 4 galbenusuri de ou (daca erau de la tara era super…dar cum n-avem asta e, merg si astea din comert insa nu coloreaza la fel de frumos), usturoi la discretie. Pentru servit: otet, smantana, ardel iute si patrunjel.
    Se curata si se fierbe carnea de pui. Cand a fiert aproximativ o ora (depinde daca carnea de la tara sau din comert), se adauga usturoiul taiat marunt si legumele taiate. Se fierbe pana se inmoaie legumele. Se scot legumele si carnea din pui. Se strecoara zeama dupa care se dau prin robot legumele. Se curata carnea de pe oase. Se mai da un clocot cu zeama de ciorba in care se adauga legumele pasate, carnea si otetul dupa gust. Se amesteca galbenusurile cu smantana. Se ia un polonic de zeama si se toarna peste smantana. Se amesteca, apoi se toarna peste ciorba.
    O poti servi cu usturoi, smantana, ardei iute, otet si patrunjel.
    Numai bine !

    | Simplitate si Respect |
    Spam
    Continut copiat
    Jignitor
    Ilegal/piraterie
    Continut irelevant
    Foarte Util
    Util
    Nefolositor
    Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini