Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Cum se face tortul diplomat ?

Saptamana viitoare o sa fie ziua prietenului meu si m-am gandit sa-i fac un tort. Nu prea stiu sa gatesc in special dulciuri. Am gatit decat o data o negresa care nu prea mi-a iesit. Acum vreau sa incerc un diplomat pentru ca-i place, dar nu stiu de unde sa incep. Stiu ca imi trebuie fructe si frisca, insa apoi nu stiu cum se prepara. Vreau sa ma ajutati si pe mine cu cateva retete de dulciuri, in special de torturi pe care le-as putea incerca. Nu imi doresc sa dau gres chiar de ziua lui! Voi cum faceti tortul diplomat ?

h 196 vizualizari
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

2 Raspunsuri

  1. #1 04.04.2013, 11:13
    d
    0p
    Nivelul
     
    Puncte: 741
    Luna curenta: 0
    Intrebari: 1
    Raspunsuri: 250

    Este un tort care se realizeaza putin mai greu datorita friscai care trebuie facuta nu cumparata. Eu nu prea sunt de acord sa il faci tu pentru ca e destul de greu si mai ales ca nu ai mai realizat pranituri pana acum. Cel mai simplu este sa faci comanda de el si esti sigura ca o sa fie o surpriza placuta si gustoasa

    Spam
    Continut copiat
    Jignitor
    Ilegal/piraterie
    Continut irelevant
    Foarte Util
    Util
    Nefolositor
    Informatii gresite
  2. #2 20.04.2013, 05:41
    d
    0p
    Nivelul
     
    Puncte: 549
    Luna curenta: 0
    Intrebari: 78
    Raspunsuri: 215

    Eu am o reteta foarte buna: iti trebuie 5 galbenusuri, 200gr de zahar, 500ml lapte, 500ml frisca,fructe, roma, stafide si rom. Se freaca oule bine cu zaharul, se pune laptele si se pun pe foc pana incepe se se umfle compozitia, intre timp se hidrateaza 3 plicuri de gelatina cu aparece, si cand se opreste focul se pune gelatina in compoziti, se lasa sa se mai raceasca, se bate frisca si apoi se amesteca cu compozitia cu ou si cu fructele. Se pune intr-o tava tapetata cu ciolofan sau folie alimentara.

    Spam
    Continut copiat
    Jignitor
    Ilegal/piraterie
    Continut irelevant
    Foarte Util
    Util
    Nefolositor
    Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini