Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Din ce cauza apar pete maronii pe fata ?

Din ce cauza apar pete maronii pe fata ? Una din cele mai bune prietene ale mele are aceasta problema de cateva luni de zile si numarul petelor maronii ce ii apar pe fata parca este in continua crestere. Pana acum nu a fost la medic pentru ca este aproape toata ziua la serviciu si nu poate sa lipseasca nici macar cateva ore pentru a se duce la un medic dermatolog. De cand au inceput sa ii apara acele pete pe fata isi da cu tot mai mult fond de ten pentru ca petele sa nu mai fie vizibile insa de multe ori nu mai apuca sa se machieze si unele din fetele de la munca chiar fac anumite glume pe seama ei, glume care sigur o deranjeaza chiar daca face tot posibilul ca cei din jur sa nu observe acest lucru. De la ce credeti ca ii apar acele pete maro pe fata si cum ar putea scapa de ele ?

h 687 vizualizari
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

2 Raspunsuri

 1. #1 01.07.2013, 11:40
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 196
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 0
  Raspunsuri: 174

  Petele maronii de pe fata prietenei tale puteau sa apara din mai multe cauze, una dintre cauze ar fi expunerea prelungita la soare fara a utiliza o crema de protectie insa petele maronii pot aparea si din cauza unei afectiuni a ficatului, din cauza unor probleme hormonale, din cauza unor afectiuni ale pielii sau pot fi chiar ereditare daca unul din membrii familiei a avut acelasi tip de problema. Pana nu se duce la un medic dermatolog nu are ce tratament sa urmeze pentru ca medicul este cel mai in masura sa stabileasca cauzele care determina aparitia acelor pete maronii de pe fata. In cazul in care petele maronii au aparut din cauza unei productii foarte mari de melanina se pot efectua anumite tratamente cum ar fi peeling, creme de depigmentare sau tratamentul cu lumina pulsata. Peelingul reprezinta procedeul prin care se exfolieaza pielea fetei pana se ajunge la acele straturi de piele ce nu sunt afectate de productia in exces de melanina. Se pot folosi si creme de depigmentare care au rolul de a opri cantitatea de melanina produsa in exces insa petele maronii de pe fata dispar in timp, dupa 2 – 3 luni de aplicari zilnice a cremei de depigmentare. Petele maronii de pe fata pot aparea si din cauza unor afectiuni mult mai grave de aceea este bine sa se prezinte cat mai repede la medic pentru un consult de specialitate.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite
 2. #2 01.07.2013, 01:50
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 437
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 0
  Raspunsuri: 300

  Cred ca cea mai potrivita atitudine ar fi vizita la un dermatolog deoarece este singurul in masura sa dea un diagnostic corect. Problemele de sanatate nu ar trebui neglijate, indiferent de cat de severi sunt sefii de la servici. Sfatul meu ar fi sa o convingi pe prietena ta sa mearga la un medic si sa nu mai aplice nimic pe ten, deoarece fondurile de ten pot cauza sau chiar agrava simptomele anumitor boli de piele. Unele dintre ele pot fi cauzate de soare, altele de genetica dar mai sunt si multe alte afectiuni care pot sa provoace pete pe piele, de aceea ar fi bine sa o convingi sa mearga cat mai repede la medic.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini