Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Gard electric pentru ferma de animale ?

Am auzit ca ar exista un gard electric pentru ferma de animale, insa nu stiu sigur daca exista sau cat de eficienta este. Am auzit de la un alt fermier ca el si-a pus gard electric roata ferma, astfel poate sa tina departe pradatorii si poate sa protejeze animalele atat impotriva hotilor cat si impotriva sanselor sa fuga animalele. Mie la fel mi se pare o idee buna insa nu stiu daca e si sanatoasa animalelor, adica cu siguranta vor fi cazuri in care se va curenta animalul respectiv nestiind ca e gard electric. Astept parerile voastre legate de gardul electric la o ferma de animale, sunt chiar curios.

h 266 vizualizari
Adresata de dorin1 in Agricultura
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

1 Raspunsuri

 1. #1 11.10.2012, 09:18
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 1159
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 1
  Raspunsuri: 407

  Este o idee buna cu gardul electric pentru animale si nu trebuie sa iti faci griji ca animalele se vor electrocuta pentru ca acest lucru nu se intampla deoarece aparatul emite un impuls pe un interval destul de scurt de timp de o secunda si in momentul in care animalul intra in contact cu gardul doar o sa se sperie si o sa stie ca nu trebuie sa se mai apropie de gard insa in nici un caz nu va muri.
  Sunt multe generatoare de impulsuri ce le poti folosi pentru gardul electric care ti-l doresti, de exemplu am vazut ca exista si cu 600 ron un generator de impulsuri ce functioneaza atat la 220 V cat si la bateria auto de 12 V. In general astfel de aparate se recomanda pentru a ingradi animale cum ar fi vaci, oi sau chiar si cai. Aparatul este rezistent la ploaie si prezinta un indicator optic pentru a vedea cand gardul electric este in functiune.
  Pe langa aparatul care il cumperi o sa ai nevoie si de baterie de masina, stalpi de otel, cabluri de conectare si elemente izolatoare pentru a putea sa realizezi gardul electric.
  Trebuie sa ai vedere ca un gard electric este util insa trebuie ca animalele sa aiba suficient spatiu in interior pentru a nu fi nevoite sa stea prea mult in apropierea gardului electric din cauza lipsei de spatiu.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini