Introduceti mesajul catre : Cancel Trimite
OK
Raporteaza Imagine.
Completati formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completati cu numele intreg.
Email:
Completati cu adresa de email la care va putem contacta.
Motiv:
Va rugam scrieti motivul pentru care raportati imaginea. Cel putin 10 caractere.
Scrieti codul:
Introduceti aici codul asa cum il vedeti in imagine.
 

Taxa de autostrada pentru Ungaria se poate plati si in Romania ?

Am vazut zilele trecute o chestie ciudata la noi in oras si nu am prea inteles care e faza. Mai exact am vazut la o benzinarie pe usa scria ca acolo se poate plati taxa de autostrada pentru Ungaria. Mi se pare o chestie ciudata deoarece nu inteleg ce treaba sa aiba Romania cu autostrazile din Ungaria. Adica de ce sa strangem noi bani, pentru o alta tara? Nu se poate plati taxa de autostrada pentru tara in care esti, da pentru o alta tara se poate. Nu vi se pare cam absurd? M-am mai gandit si la ideea ca sa acele bilete sa nu fie valabile, dar totusi nu stiu cine s-ar risca sa vanda astfel de bilete ca pe urma pe cand ajungi pe autostrada sa nici nu fie buna, cred ca va dati seama cate reclamatii ar aparea.

h 184 vizualizari
Spam
Continut copiat
Jignitor
Ilegal/piraterie
Categorie gresita

1 Raspunsuri

 1. #1 27.08.2012, 08:05
  d
  0p
  Nivelul
   
  Puncte: 950
  Luna curenta: 0
  Intrebari: 52
  Raspunsuri: 398

  Probabil ai domiciliul intr-o localitate in apropiere de granita cu Ungaria si cei ce obisnuiesc sa circule des pe autostrazile din Ungaria li se ofera ocazia sa platesca taxele in Romania. Din ce am inteles pretul este de 7 euro pentru minim 4 zile.
  Taxa este doar pentru autostrada dar nu si pentru drumurile nationale. Pentru cei ce obisnuiesc sa circuleze pe autostrazile din Ungaria acea taxa nu trebuie neglijata deoarece ungurii beneficiaza de un sistem electronic prin care se verifica automat masinile ce circula pe autostrazi iar posesorii de autovehicule ce nu platesc acea taxa ajung sa plateasca amenzi de pana la 300 de euro.
  Eu zic ca este mai usor pentru cei ce urmeaza sa plece in Ungaria sa plateasca acea taxa pentru autostrada in Romania decat sa fie nevoiti sa plateasca in acea tara. Nu au cum sa nu fie valabile chitantele de care vorbesti pentru ca pe acel bon apare atat numarul masini si tara in care s-a inmatriculat dar si numele proprietarului masinii cat si numarul de zile cat are drept sa circule pe autostrada din Ungaria posesorul autovehicului respectiv.

  Spam
  Continut copiat
  Jignitor
  Ilegal/piraterie
  Continut irelevant
  Foarte Util
  Util
  Nefolositor
  Informatii gresite

Selectati limbajul:
Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu:

Raspundeti la Intrebare

Va rugam sa raspundeti cu minim 60 de caractere si cat mai detaliat.
Daca doriti sa introduceti cod sursa (php,html,css,js,etc) da-ti click aici
Copy/paste este interzis!
Imagini:
Incarcati pana la 5 imagini