Cand va ocupati de casa dvs., veti descoperi ca unele lucruri au o modalitate de a va spune cand au nevoie de ceva. Tavanul dvs.

Are scurgeri daca acoperisul are nevoie de reparatii, iar masina de tuns iarba incepe sa cedeze daca este infundata cu iarba, balamalele scartaie cand au nevoie de ulei si rezervorul septic. . . bine, sa spunem ca functioneaza mai greu decat majoritatea atunci cand incearca cu disperare sa-ti spuna ca trebuie pompat. Atunci cand apare o astfel de problema cu fosa septica este important sa o drenezi la timp si iti recomandam Aqua Activ.

Si este un lucru bun, deoarece repercusiunile unui rezervor septic pompat rar pot fi severe. Rezervoarele septice trebuie sa fie pompate periodic pentru a scapa de depozitele de deseuri solide care se formeaza pe partea inferioara si superioara a rezervorului dvs. si si implica stres dar si scurtarea vietii intregului rezervor septic.

De multe ori aditivii septici pentru fosa sunt comercializati la proprietarii de case ca o solutie sau substitut pentru pomparea fosei septice. Acestea sunt compuse din bacterii sau enzime care pretind ca ajuta la inmuierea sau descompunerea deseurilor.

Unele bacterii pot provoca daune sau se pot adauga la problemele rezervorului septic prin intarzierea sau mascarea problemelor. Cercetarile au aratat ca nu exista nici un substitut pentru obtinerea rezervorului dvs. septic pompat. Conservarea rezervorului septic ar trebui sa devina o parte din intretinerea obisnuita a locuintei.

Rezervoarele septice sunt adesea neglijate de catre proprietarii de case deoarece sunt subterane si nu sunt vizibile. Doar pentru ca nu ai avut probleme cu rezervorul septic, nu inseamna ca trebuie sa neglijezi programul de intretinere.

Pentru ca este timpul – Primul nostru “semn” nu este un semn, ci o regula. Am pus-o pe primul loc, pentru ca este cel mai important lucru pe care trebuie  sa vi-l amintiti despre sistemul septic si aderarea la acesta va poate economisi timp, stres si bani.

In functie de numarul de utilizatori, rezervoarele septice trebuie in general pompate de la fiecare la trei ani. Cea mai buna persoana pentru a va recomanda un program de intretinere si de pompare care este potrivit pentru dvs. este furnizorul de servicii septice.

Slabirea drenarii / spalarii – Daca ati observat scurgerea lenta a cazilor, a dusurilor, a masinilor de spalat sau, mai rau, a toaletelor care nu sunt la fel de energice ca de obicei, este probabil un bun indiciu ca aveti nevoie de rezervorul dvs. pompat.

Acesta este unul dintre cele mai inofensive semne, deci ar trebui sa te consideri norocos ca ti sa dat sansa de a rezolva lucrurile inainte sa se intample ceva mai rau.

Miros – In timp ce rezervorul septic se umple, gazele care provoaca mirosuri nu au unde sa mearga si pot sa ajunga din toalete, canale de scurgere, zona septica in aer liber sau campul de scurgere, provocand o problema care nu este numai grava, ci nesanatoasa.

Daca observati brusc mirosuri sulfuroase sau de canalizare in sau in jurul casei si a proprietatii, este timpul sa sunati la un serviciu septic, repede.