Telefoane sunt niste obiecte foarte importante pentru fiecare dintre noi. Aceasta importanta este datorata faptului ca putem sa facem foarte multe activitati prin intermediul lor. Tocmai de aceea, tindem sa avem o grija mai mare, sa nu le scapam, sa nu le zgariem, pentru ca pe langa faptul ca reparatia ar costa o suma destul de mare de bani, ar trebui sa petrecem un interval de timp fata telefon. De aceea, in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai importante accesorii de protectie ale telefonului, plus altele de incarcare, care sunt foarte importante. 

Incarcatorul poate fi considerat ca fiind cel mai important accesoriu. El vine in cutie cu telefonul. Sa presupunem ca tocmai ti-ai cumparat un Iphone 6 Plus si ti s-a stricat incarcatorul, trebuie imediat sa schimbi acumulatorul la Iphone 6 Plus, pentru ca telefonul va putea fi folosit o zi sau 2 in functie de capacitatea bateriei si de cat de mult il folosesti, dupa care nu va mai putea fi folosit daca nu il incarci. Modelele mai noi de telefoane au si functia de incarcare wireless inversa, dar pentru a beneficia de aceasta functie trebuie sa cumperi incarcatorul separat. 

Folia de protectie este foarte importanta si se recomanda a se cumpara imediat dupa cumpararea telefonului. Daca tocmai ti-ai cumpara Iphone 6 Plus si nu ai avut folia de protectie la el, l-ai scapat pe o suprafata dura, sansele sunt foarte mari ca display-ul sa se fi spart, ceea ce inseamna ca va trebui sa il schimbi si va trebui sa platesti o suma destul de mare de bani. 

Husa este tot un accesoriu de protectie si mai poate fi considerata si de infrumusetare a telefonului. Ea se gaseste intr-o varietate de modele, de culori, cu flori, cu imprimeuri, cu peisaje, cu animale si poate fi de silicon de spate sau de tip carte care protejeaza intregul telefon. 

Bateria externa este foarte utila si din ce in ce mai des utilizata de catre multi detinatori de telefoane. Atunci cand nu esti acasa, bateria este pe cale de a se descarca, nu te afli langa o priza si ai in continuare mare nevoie de telefon, bateria externa te va salva, ai nevoie doar de un cablu. 

Incarcatorul auto este si el foarte util, atunci cand bateria se descarca repede daca folosesti GPS sau asculti muzica. In acest caz, incarcatorul auto va fi foarte util, doar ca incarcarea este mai lenta decat la bateria externa. 

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile mentionate anterior, este recomandat sa mergi sa le cumperi cat mai repede pentru a-i asigura telefonului protectie maxima si o continua functionare prin incarcare, pentru ca stiu cat de important este telefonul pentru tine.