Venirea pe lume a unui copil este motiv de sarbatoare pentru toata lumea! La fel de important ca si nunta. Botezul sarbatorit printr-o petrecere mare necesita la fel de multe batai de cap in legatura cu organizarea. Un detaliu esential peste care nu trebuie sa treci este muzica. Acest aspect poate fi mai usor decat crezi, daca lasi totul pe mana noastra. Un dj botez va avea grija ca atmosfera petrecerii sa fie una perfecta.

Chiar daca invitatii pe care ii ai la botezul copilului vor fi aceiasi cu cei de la nunta voastra, tot va trebui sa te preocupi de starea lor de spirit. Mancarea trebuie sa fie gustoasa, marturiile sa fie pe placul lor, prajiturile sa fie delicioase si muzica ireprosabila. Cu cea din urma te putem ajuta noi, venind in sprijinirea ta cu cei mai buni dji la preturi inegalabile!

Dj-ul la botez este persoana care se ocupa cu muzica si cu atmosfera. Chiar daca nu pare, un dj este indispensabil pentru astfel de petreceri datorita felului in care se comporta cu invitatii si cu mirii. Un dj de calitate la botezul copilului tau inseamna ca te preocupa starea de spirit a tuturor persoanelor aflate in incinta restaurantului sau a salii unde e organizat evenimentul.

Daca muzica nu va fi pe placul invitatilor, acestia vor pleca mult mai repede decat crezi si se vor isca o gramada de discutii pe tema botezului. Acest lucru se intampla deseori in cazul muzicii live, unde formatia e posibil sa nu poata canta genul muzical pe care ti-l doresti tu sau un alt invitat. In cazul dj-ului, lucrurile stau complet diferit! Acesta are grija ca toti invitatii sa se distreze, toti sa primeasca ce isi doresc si parintii sa fie recompensati prin atmosfera create la botezul copilului lor.

Mediul in care se desfasoara petrecerea nou nascutului este diferita in cazul unui dj si al unei formatii live. Muzica live este mult mai costisitoare decat un dj si de cele mai multe ori nu poti sa compensezi suma cu ce ai primit de la invitati, acestia fiind intr-un numar mic.

E evident ca nimeni nu face o petrecere a copilului pentru a primi resurse financiare, dar un astfel de eveniment se face cu ajutorul lor. In acest caz, tot ce trebuie sa faci este sa analizezi suma pe care o platesti pentru o formative live si pe cea investita intr-un dj de calitate. Cea din urma este varianta perfecta pentru toata lumea, deoarece atmosfera este mult mai placuta.

Pentru ca toti invitatii sa fie multumiti, partydj.ro incearca sa se plieze pe toate gusturile si piesele cerute vor fi cu siguranta redate. Daca ai o lista cu piesele pe care doresti sa le auzi la botezul copilului tau, poti sa ne-o inmanezi si astfel va fi mai usor sa stim ce va place. Dj-ul vine cu tot echipamentul de sonorizare, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu acest aspect.