Funerare rainbow dorobantu va sfatuieste in alegerea sicriului potrivit. Alegerea unui sicriu pentru inmormantarea unei persoane dragi nu este niciodata o sarcina usoara. Familiile indurerarate sunt puse de obicei in situatia de a lua o decizie destul de rapid in ceea ce priveste sicriul, avand in vedere ca exista totusi foarte multe modele disponibile in ofera firmei de servicii funerare. In plus, in aceste momente de mare durere si tristete, poate fi dificil pentru o familie sa faca o astfel de alegere. Aceasta decizie ca si alte aranjamente funerare presupune de obicei ajungerea la un consens a membrilor familiei.

Primul lucru care trebuie hotarat este daca se merge pe un sicriu cu doua capace sau cu un sigur capac. Sicriele sunt disponibile intr-o varietate de materiale si finisaje si reprezinta o parte considerabila din cheltuielile de inmormantare. De aceea, este bine sa alegeti corect. Exista sicrie frumoase realizate din lemn cu esente tari, cum ar fi mahon, stejar, cires, nuc, paltin, plop sipin. Alternative mai putin costisitoare sunt sicriele din furnir, deoarece acestea nu sunt atat de rezistente in timp si nu prezinta atat de multe detalii. La fel si panza alba din interiorul sicriului poate fi mai scumpa sau mai ieftina, in functie de textura si material.

Sicriele din metal sunt considerate a fi mai impermeabile. Cele mai uzuale sicrie din metal au in componenta otel inoxidabil sau otel cabon in cantitati variate, mai grele sau mai usoare. Cupru si bronz sunt inca doua optiuni de materiale mai elastice pentru sicriele de inmormantare, dar sunt si cele mai scumpe. Aceste doua metale nu vor rugini, ceea ce reprezinta avantajul lor principal. Sicriele din metal sunt mai etanse si protejeaza bine interiorul sicriului. Consultati online oferta de sicrie de la funerare rainbow dorobantu

In ultimii ani, incinerarea s-a bucurat de o popularitate din ce in ce mai mare. Pentru incinerare, familiile pot alege un sicriu mai ieftin, avand in vedere ca acesta va fi ars impreuna cu trupul. Sicriele pentru incinerare sunt mai simple avand in vedere ca nu trebuie sa fie rezistente. Sunt realizate in general din lemn sau chiar din carton si nu contin nimic metalic. Multe familii aseaza o panza peste aceste sicrie in timpul privegherii. Dupa incinerare, cenusa rezultata poate fi depozitata intr-o urma sau chiar intr-un sicriu. Aceste urne sunt si ele disponibile in diverse variante, de la cele mai simple la cele mai sofisticate si cu accesorii multiple.

Pentru sicrie realizate din lemn sau din metal, vizitati pagina firmei de servicii funerare rainbow dorobantu.