Cum să sfârşeşti o relaţie, frumos, fără zeci de lacrimi, căni sparte, cutii de ciocolată goale, crize, ameninţări şi alte măgării de genul ăsta.

Poate că nu prea sunt în măsură să dau sfaturi referitoare la acest lucru, având în vedere faptul că şi eu am încheiat unele relaţii foarte sec, dând dovadă de laşitate şi alte cele. Dar,  m-am schimbat.

Dacă simţi că relaţia ta nu e cum era la început ar fi bine să discuţi această problemă cu ea.
Nu fă chestii de genu: să te distanţezi de ea, să nu o mai cauţi, şamd. Asta înrăutăţeşte situaţia.
Vorbeşte deschis cu ea, e şi ea un om care cred că este în stare să înţeleagă problema.
Dacă vezi că relaţia nu se îndreaptă, explicăi că trebuie să puneţi punct relaţiei.
Dar asta, doar după ce i-ai spus ce te deranjează la ea, şi ai aşteptat cel puţin câteva zile să vezi dacă se schimbă ceva. Nu sta cu ea doar de dragul ei.

Un lucru important, nu lăsa vina pe ea. Orice te-ar fi deranjat la ea, nu o lăsa să se simtă vinovată de despărţirea voastră. E cel mai sec sentiment pe care îl poate trăi vreodată o fată. Mereu se va gândi la asta, şi la ce ar fi fost dacă nu ar fi greşit în faţă. Şi nici ţie nu cred că ţi-ar plăcea asta!

despartire

Dacă vrei să te împaci cu fosta ta iubită şi nu ştii cum să îi spui asta actualei tale iubite, încearcă să deschizi acest subiect când este bine dispusă şi când ştii că nu are probleme în familie sau de sănătate. Este foarte important ca în astfel de cazuri ambele persoane să fie calme.

Explicăi că totul va fi bine şi că nu a fost să fie o relaţie de lungă durată, sau una mai lungă decât v-aţi imaginat-o voi la început.

Oricât de bine v-aţi înţelege, şi oricât de multe vise v-aţi face, tot nu poate fi mereu aşa cum vă imaginaţi voi. Unele cupluri reuşesc acest lucru, altele nu.

Ca o relaţie să dureze, este nevoie de mai multe ingrediente:

    iubire
    încredere
    răbdare
    înţelegere

Şi alte zeci de ingrediente ce ţin o relaţie mereu proaspătă şi cu un gust al dragostei extrem de dulce.

Multă baftă !