Daca si lista ta de Craciun a ajuns imposibil de lunga, fa trecerea de la a cumpara un cadou pentru fiecare persoana la a cumpera un cadou pentru fiecare familie de pe lista si vei economisi astfel o gramada de bani, timp si nervi la cumparaturi.

Un astfel de cadou, cu care vei merge la sigur, este un abonament sau o invitatie de familie la gradina zoologica sau la un muzeu local. Acesta va oferi posibilitatea de divertisment gratuit pentru familie tot anul si nici nu va trebui sa faca dezordine in casa, iar asta sigur te vor face sa devii popular atat cu parintii, cat si cu cei mici.

Un portret de familie. Amintirile sunt de nepretuit. Cumpara unei familii de pe lista ta un cadou inedit de Craciun, daruindu-le o sedinta portret gratuit si asigura-te ca aceste amintiri se si captureaza. Pentru a intregi cadoul, alege si o rama foto frumoasa impreuna cu portretul.

Bilete la film. O zi la cinema este intotdeauna o mare distractie. Cumpara destule bilete pentru toata lumea din familie si gata cumparaturile. In plus, cele mai multe cinematografe ofera discount la bilete atunci cand acestea sunt achizitionate intr-un numar mai mare. Fa acest cadou pentru toata lumea de pe lista ta si vei economisi suficient pentru a va rasfata apropiatii cu cateva filme bune.

Consumabile pentru copt fursecuri. Nu e nimic mai bun ca prajiturile de casa, mai ales la Craciun. Pune impreuna intr-un cos zahar, faina si tot ce mai este nevoie pentru a face fursecuri, inclusiv forme specifice de Craciun si vei reusi sa rasfeti o familie cu momente dulci de neuitat.

Un cos cu bunatati pentru o seara de film. Noptile de film in familie sunt un castigator dovedit. Umple un cos cu popcorn, bomboane, suc si un bilet de inchiriat filme si vei avea un cadou de Craciun cu care sigur nu vei da gres.
O rezervare platita la un restaurant. A trata o familie de pe lista ta de sarbatori cu o masa la restaurantul lor preferat este un cadou de Craciun deosebit si inspirat cu care sigur ii vei delecta.

Un board game. O seara de joc in familie este intotdeauna o explozie de bucurie. Alege un joc care iti pare a fi distractiv si impacheteaza-l frumos in hartie de cadou cu motive de iarna si sarbatoare.
Alege oricare dintre variantele de mai sus daca ai si tu familii pe lista ta cu persoanele carora doresti sa le faci cadouri de Craciun si sigur nu vei da gres!