Mos Nicolae este un personaj legendar si mitic care le aduce cadouri copiilor in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, si anume in seara de 5 decembrie. Se spune ca odata cu Mos Nicolae soseste si iarna, iar dacain aceasta zi nu ninge, inseamna ca Sfantul Nicolae a intinerit. Mos Nicolae nu se arata niciodata, se spune ca se plimba pe la geamuri si observa copiii cuminti.Mos Nicolae este prezent si in cupluri, oferind inca o ocazie acestora de a isi dovedi dragostea prin cadourile de Mos Nicolae.

Cadouri de Mos Nicolae pentru ea

Daca jumatatea ta iubeste florile si in special trandafirii, va fi incantata sa primeasca un dar special, original si rafinat. Un trandafir placat cu aur de 24k, realizat din  petale reale, frunze reale, spini adevarati, scufundat in aur de 24k.

Trandafirul care nu se ofileste niciodata este un simbol al iubirii adevarate, potrivit sa poarte amintirea unui cadou de Mos Nicoale bine ales, pentru semnificatia ce o poarta in iubire. O alta varianta a unui cadou de Mos Nicolae este si o cutie eleganta cu trandafiri rosii de sapun, petalele lor pot fi folosite dupa ce a trecut efectul incantarii pentru a face o baie relaxanta ce va lasa pielea moale si catifelata.

Timpul nu sta in loc pentru nimeni si trebuie sa profiti de orice clipa,iar pentru a ii demonstra acest lucru partenerei tale, ii poti darui, cadou de Mos Nicoale, un ceas de dama original, fie ca vei alege un model casual, fie unul elegant,ceasul nu va indica doar ora ci va arata si demonstra si clasa si stilul purtatoarei lui.

Cadouri de Mos Nicolae pentru el

Asa cum femeile adora florile, si barbatii au o slabiciune pentru bauturile fine si vinuri. Daca si jumatatea ta face parte din aceasta categorie, drept cadou de Mos Nicolae ii poti alege  de pe Jubi un decantor whisky, existand multiple exemplare din care sa alegi unul pentru gustul lui estetic (in forma de glob pamantesc, diamant, craniu etc.) Aceste produse au fost concepute special pentru a elibera intreaga aroma de whisky, asigurand  o experienta senzoriala perfecta.

Daca este fanul unui vin bun, savurat alaturi de jumatatea lui, atunci poti sa alegi un set de accesorii pentru vin sau chiar un dispozitiv de racire vin cu aerator, fiind combinatia perfecta dintre un de racitor pentru sticle de vin, filtru si turnator. Designul acestor produse vor adauga  un nivel de rafinament si face din el, cadouri de Mos Nicolae foarte apreciate.

Cadouri de Mos Nicolae pentru cupluri

Mai nou, exista si cadouri special create pentru cupluri, cum ar fi o patura dubla cu maneci si buzunar in centru, confortabila si calduroasa, cu un design modernizat, ideala pentru a aduce confortul in cuplul vostru si pentru a va apropia, la propriu, in serile lungi de iarna. O alta idee de cadou de Mos Nicoale este o lumina subacvatica colorata pentru cada

care va va emite culori  in jur pentru a crea o atmosfera perfecta si pentru momentele magice ale unui cuplu.

Nu trebuie sa ratezi momentul de a te bucura si de aceste cadouri de Mos Nicolae, si mai ales, de multumirea pe care o vei vedea in ochii persoanei iubite in acea dimineata de iarna.