O multime de doamne se pierd in diferentele dintre primer, concealer si fond de ten. Si cine oare in zilele noastre mai poate da vina pe ele? Cu o asemenea gama masiva de produse de machiaj de la Boys n Berries, si cu atat de multe campanii de marketing este greu sa stiti de ce aveti cu adevarat nevoie. Iata un ghid rapid si usor despre produsele de care aveti nevoie pentru a putea obtine intr-un final machiajul perfect al fetei.

Ce este Primer?

Primerul sau grundul dupa cum multe femei mai numesc acest produs de machiaj, ar trebui sa fie intotdeauna primul pas in rutina dvs. de machiaj. Dupa ce aplicati hidratantul, luati imediat si aplicato grundul, care cu siguranta va straluci peste orice linii fine si peste orice pori vizibili.

Primerul este cel care creeaza o panza neteda pentru fondul de ten pe care urmeaza sa il aplicati. Se mai poate spune ca primerul are un rol deosebit de important pentru ca el este cel care face cosmeticele sa dureze de-a lungul vremurilor.

Trebuie neaparat sa precizam faptul ca primerul nu este un produs pe care il puteti folosi strict pentru fata si atat. Exista posibilitatea sa folositi priimer pentru grundul pleoapelor de exemplu, pentru ca acest produs este capabil de a a crea o baza fina si neteda, si va putea face ca machiajul ochilor sa dureze toata ziua.

Ce este fondul de ten?

Fundatia (sau fondul de ten) este perfecta pentru crearea unui ton uniform al pielii. In cazul in care aplicati primul concealer, se va sfarsi prin a fi imbibat si amestecat cu machiajul. Pentru un ton perfect al pielii, puneti pe fata mai intai de toate primer (grund), si apoi puteti sa continuati cu fundatie.

Doriti sa gasiti fondul de ten potrivit pentru dvs.? Daca raspunsul pentru aceasta intrebare este da, atunci cu siguranta se poate spune ca este timpul sa incepeti testarea.

Ce este Concealer?

Odata ce ati obtinut grundul si fundatia, pielea va arata destul de uimitoare. De fapt, acesti doi pasi sunt suficienti pentru multe femei. Dar nu in totdeauna! Desigur, cu totii avem  pete rosii si cercuri intunecate uneori, si acolo intra in joc concealerul.

Indiferent de tipul de piele, este esential sa aveti la dispozitie doi agenti de mascare. Pentru a acoperi petele puteti folosi un concealer, in timp ce acelasi produs este util si pentru a masca cercurile intunecate sub ochi. Aplicati dupa cum este necesar pentru un aspect perfect.

Asadar, un primer, concealer si fond de ten sunt produse pe care femeile le folosesc atat atunci cand se machiaza pentru a participa la fel si fel de evenimente importante, cat si pentru a obtine machiaje perfecte pentru viata de zi cu zi.

Indiferent ca discutam despre un primer, concealer sau fond de ten, foarte multe femei isi indreapta atentia spre MakeHot, pentru a-si alege unul, doua sau chiar toate trei aceste produse. Aici se gasesc asemenea produse de la cei mai renumiti producatori de pe piata, precum Boys n Berries de exemplu.