Va lipsesc dintii sau aveti probleme cu o proteza daunatoare sau o punte? Daca da, ar trebui sa luati in considerare implanturile dentare de la Badea Implant Cluj 2019.

Urmatorul cel mai bun lucru pentru dintii adevarati, implanturile dentare sunt concepute sa arate, sa se simta si sa functioneze ca si dintii naturali, astfel incat sa puteti avea incredere in zambetul dvs.

Datorita avantajelor lor fata de optiunile traditionale de inlocuire a dintilor, implanturile dentare ofera o valoare excelenta pe termen lung si pot fi o investitie deosebit de importanta si de in sanatatea orala pe termen lung.

Implanturile dentare ofera cateva avantaje:

  1. Aspect natural si confortabil.

Implanturile dentare sunt concepute sa arate, sa se simta si sa functioneze ca si dintii naturali. In plus, implanturile confera pacientilor increderea sa zambeasca, sa manance si sa se angajeze in activitati sociale, fara a-si face griji cu privire la modul in care arata sau daca protezele lor vor cadea.

  1. Durabilitate si fiabilitate.

Cu o ingrijire si cu o intretinere corespunzatoare, implanturile dentare de la Badea Implant Cluj 2019 dureaza atat timp cat resturile conventionale pe dinti, cu rezultate previzibile.

  1. Rata de succes ridicata.

Bine planificate si ingrijite, cu siguranta implanturile dentare ofera in general “rate de supravietuire” comparabile sau mai bune decat alte optiuni de inlocuire a dintilor.

Si, pe masura imbunatatirii tehnologiei implantului si a tehnicilor, ar trebui ca si rata de succes a acestora sa fie mai mare, si intr-adevar este mai mare. Oamenii aflati in stare buna de sanatate au cea mai buna sansa pentru implanturile de succes.

  1. Capacitate imbunatatita de a manca si mesteca.

Implanturile dentare sunt ancorate in osul maxilarului, la fel ca dintii naturali. Cu timpul acestea vor ajuta la conservarea osului maxilarului si la reducerea semnificativa a resorbtiei osoase. Inlocuirea dintilor lipsa cu implanturi va permite sa va mestecati mai bine mancarea si sa vorbiti mai clar.

  1. Imbunatatirea caracteristicilor faciale si osoase.

Implanturile dentare pastreaza tesutul dintelui natural evitand necesitatea de a taia dintii adiacenti pentru lucrarile de constructie a podurilor conventionale. De asemenea, acestea vor conserva osul si vor reduce in mod semnificativ resorbtia osoasa si deteriorarea care are ca rezultat pierderea inaltimii maxilarului.

Implanturile dentare ajuta de asemenea la restabilirea structurii maxilarului, deoarece reduc incarcatura asupra structurilor / dintilor ramasi si pastreaza tesutul dintelui natural si reduc resorbtia osoasa si deteriorarea care duce la pierderea inaltimii maxilarului maxilarului.

Ei bine, acestea sunt in mare parte cateva dintre cele mai importante beneficii ale implanturilor dentare, si este bine ca toata lumea sa le cunoasca. Persoanele care opteaza pentru implanturi dentare, este important sa puna mai apoi mare pret pe intretinerea acestora si sa nu uite de spalatul si periatul implanturilor, care se face la fel ca in cazul dintilor naturali.

In fiecare an, o jumatate de milion de oameni mai zambesc cu incredere in implanturile dentare.  Daca dvs. nu zambiti datorita dintilor lipsa, acum este momentul sa treceti pe la Badea Implant Cluj 2019, pentru a obtine implanturi dentare.