In fiecare domeniu de activitate exista un producator si un furnizor si aproape de fiecare data este vorba de prestatori diferiti. Daca vorbim de cei care lucreaza la nivel mare prefera sa vanda cantitativ mai mult si lucreaza exclusiv prin furnizori si reselleri. Este important sa gasesti acel furnizor care iti ofera diversitate, pret excelent si corect. Printre acestia se numara si Snick Ambalaje, unul din furnizorii de amabalaje diverse, biodegradabile, pentru cei din domeniul HoReCa.

Aici vom gasi disponibile de la caserole biodegradabile pentru catering la tacamuri, servetele si cam toata gama de consumabile de acest tip.

Ce caracteristici trebuie sa respecte astfel de caserole biodegradabile pentru catering?

Dupa cum bine stim, la ora actuala exista anumite reglementari care impun limitarea folosirii plasticului. Asadar, ambalajele utilizate pentru comenzi to go sau livrate trebuie sa respecte aceasta prima recomandare.

Apoi, in functie de tipul de meniu, de domeniul specific, vor fi alese ambalajele corespunzatoare. Adica sa aiba capac intregrat sau separat, insa 100% potrivit si care inchide corect ambalajul; sa fie compartimentat, daca e cazul, incapator, sa fie si placut din punct de vedere estetic, poate chiar personalizat.

Sa nu uitam ca si in acest domeniu vorbim despre o competitie acerba, astfel incat fiecare detaliu ar putea face o mare diferenta  in modul in care un prestator de servicii isi castiga o cota parte din public. De la Snick Ambalaje pot fi comandate si ambalajele personalizate, in tiraje mici. Despre acestea aflam de asemenea din pagina oficiala.

Desigur, rezistenta acestor ambalaje poate fi de asemenea un factor care face diferenta, precum si concordanta cu realitatea. Cum se comporta ambalajele in cauza in anumite circumstante sau cel putin daca sunt asa cum au prezentarea, va fi punctul final de convingere ca ati ales ceva bine, de aici. Ambalajele biodegradabile, pentru catering, street food si nu  numai, de la Snick Ambalaje, sunt prezentate  in detaliu si in pagina oficiala.

Cum poti comanda

 In trecut, era ceva mai dificil sa gasesti un agent al unui furnizor si sa devii parte din comunitatea lui incat sa poti comanda cele necesare. Acum insa, lucrurile stau diferit. Efectiv oricine poate comanda, fara intermediari. Pot face acest lucru din pagina oficiala, www.snick-ambalaje.com. Au tot felul de oferte si pot compara preturile, iar daca sunt la prima lor comanda pot opta mai intai de toate pentru sacosa cu mostre.

In functie de valoarea comenzii actuale pot fi obtinute si tot felul de beneficii, de la reduceri aplicate la comanda viitoare si pana la transport gratuit. Furnizorul este din Buzau, dar livreaza rapid, in toata tara. In functie si de ora la care este plasata o comanda sunt sanse ca aceasta sa fie pregatita si trimisa spre livrare, chiar in aceeasi zi. Ori pentru multi din domeniu conteaza extrem de mult si rapiditatea cu care un furnizor livreaza.

Detalii si oferte sunt pagina oficiala, dar aflam de asemenea mai multe detalii si din paginile din social media.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com