Pariurile sportive sunt activitati practicate de suporteri de multi ani. Este adevarat ca platformele online au luat locul biletelor si a pariurilor bifate cu pixul, dar strategiile eficiente sunt inca pastrate.

Cand vine vorba despre castiguri imediate, avand in vedere suma mica de bani ce se poate multiplica in functie de cota aleasa, oamnii tind sa fie impartiti in doua categorii – persoanele care cred in noroc si destin si acelea care cauta mereu strategii optime, testate si documentate de pariorii profesionisti.

Daca te incadrezi in randul persoanelor care cred ca norocul si-l face fiecare, atunci trebuie sa stii despre strategiile preferate de romani. Mai mult decat atat, in cele ce urmeaza vei afla despre cateva tipuri de pariuri eficiente pentru fotbal – sportul indragit la nivel national. In ceea ce priveste contul online, platforma Cota 2 iti ofera o multitudine de case de pariuri cu care platforma colaboreaza, dar si ponturi de tipsteri profesionisti.

Strategia Easy Money – preferata  romanilor

Strategia Easy Money se refera la reinvestirea intregului castig. Mai exact, aceasta strategie se refera la mizarea pe un bilet a intregului castig din pariul precedent. Se poate spune ca este o strategie riscanta, dar acest lucru se intampla doar daca nivelul cotelor este fortat. Prin urmare trebuie sa te orientezi spre cote mici.

Tipuri de pariuri eficiente pentru fotbal

Pariurile pe remize

In general, tendinta este de a paria pe victoria echipei gazda sau, de ce nu, pe aceea a oaspetilor. Varianta de a miza pe egalitate nu este luata in considerare, dar este destul de profitabila. Remizele au aceeasi probabilitate de succes ca victoriile. Foarte rar se intalneste o echipa care sa nu fi obtinut nici o remiza pe parcursul unui campionat care are in principiu peste 30 de etape.

Parierea pe cartonasul galben

Un profit pe termen mediu si lung din pariurile sportive poti sa il obtii si daca mizezi pe cote mai mari de 2. Strategia de a miza pe cartonasul galben se refera la urmarirea cu atentie a evolutiei fiecarui jucator si sa te orientezi spre aceia care au mai avut des antecedente de acest tip.

Pariurile pe marcatori

Este o tehnica utilizata in special in zona pariurilor online. Fiecare casa de pariuri are anumite tipuri de bilete si tipuri de a paria. La Cota2.ro vei regasi multe nume consacrate in lumea pariurilor precum Betano, SuperBet, Fortuna, etc.

Este un tip de pariu care necesita multe ore de documentare si cunostinte despre jucatorii fiecarei echipe. Este dificil deoarece probabilitatile sunt destul de mari. Cotele se adreseaza jucatorilor care vor marca in respectivul meci.

Exista mai multe categorii de pariuri in acest sens si acestea fac referire la jucatorul care va marca in timpul meciului, primul jucator care va inscrie un gol, respectiv ultimul.

Detalii amanuntite despre tipurile de pariuri vei gasi in categoria ponturi de pariuri de la Cota2.ro. Nu uita ca fiecare casa de pariuri are propriile reguli si oferte pe care le ofera si de care sa tii cont atunci cand te inscrii.