Din ce in ce mai multe fete renunta la ideea de a urma o facultate, pentru ca isi doresc sa aiba un loc de munca. Avand un loc de munca, ele isi vor putea permite anumite lucruri pe care in caz contrar nu si le-ar fi permis.

Ei bine, fetele care isi doresc un loc de munca foarte bine platit si care sa le aduca in fiecare luna castiguri foarte mari, in mod evident ar trebui sa isi indrepte atentia spre Wow Agency, pentru a deveni model videochat.

Un numar din ce in ce mai mare de fete tinere si frumoase iau in considerare aceasta posibilitate, pentru ca toata lumea stie cat de multi bani se pot castiga din videochat. De precizat insa este faptul ca nu toate fetele vor fi acceptate si nu toate sunt ideale pentru a face fata cu succes in aceasta industrie.

Este necesar totusi ca modelele de videochat sa aiba un aspect fizic placut (desi nu este cea mai importanta cerinta), este de-asemenea sa cunoasca limba engleza cat mai bine, pentru a putea comunica cu clientii straini (clientii vor fi doar straini). Apoi, alte cerinte pot fi diferite de la studio la studio.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom vedea care sunt curiozitatile fetelor care isi doresc sa practice videochatul, si vom prezenta si cele mai comune raspunsuri pentru aceste intrebari; raspunsuri pe care majoritatea studiourilor de videochat le ofera.

Ce trebuie sa fac sa ma angajez?

In primul rand, in cazul in care iti doresti sa lucrezi ca model videochat, trebuie sa ai 18 ani impliniti si sa contactezi de exemplu Wow Agency pentru stabilirea unui interviu. Vei putea sa faci acest lucru in diferite feluri: fie prin formularul de pe site, email sau telefon.

In ce consta interviul?

Cel mai probabil habar nu ai ce inseamna un interviu pentru a ocupa un astfel de post in cadrul unui studio de videochat. Interviul va fi o discutie libera in care vei descoperi cat mai multe detalii despre activitatea de model videochat, si vei afla si multe date despre studio.

Si tu, la randul tau va trebui sa raspunzi intrebarilor care iti vor fi adresate, pentru ca si cei de la studio sa te cunoasca. Vei face mai apoi un tur al studioului si probabil vei cunoaste viitoarele tale colege, in cazul in care vei fi decisa sa optezi pentru acest job. Daca nu esti hotarata nu trebuie sa dai un raspuns pe loc, ci poti avea timp de gandire.

Cat pot castiga in prima luna?

Media castigurilor depinde de la un studio la altul, insa trebuie sa stii ca un model care are un aspect fizic placut si care vorbeste limba engleza cel putin la nivel mediu, poate castiga lejer in jur de 1500 de euro sau de dolari in fiecare luna.

Apoi, modelele care lucreaza 160 de ore pe luna, la fel ca in orice alt domeniu de activitate, pot ajunge lejer la castiguri de ordinul miilor de euro sau de dolari pe luna. Fireste, cu cat lucreaza mai mult, cu atat si castigurile fetelor vor fi mai mari.

Ce program de munca aveti?

De regula, toate studiourile de videochat au un program de lucru, insa in calitate de model nu te obliga nimeni sa lucrezi intr-o anumita tura. Vei avea program flexibil, ceea ce inseamna ca vei putea sa iti alegi tura de lucru, vei putea lucra si in week-end daca vei dori acest lucru. Practic, vei putea sa iti creezi programul in functie de preferinte, de nevoi si de bunul plac.

Nu am experienta in domeniu, este asta o problema?

Cele mai multe fete care se gandesc la o asemenea cariera, nu au experienta in aceasta activitate, insa cu siguranta acesta nu este un impediment. Experienta se castiga in timp si muncind, iar studiourile accepta fete fara experienta si le formeaza astfel incat ele sa isi poata desfasura cat mai bine activitatea.

Ei bine, acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care isi doresc sa le afle fetele care viseaza la o cariera in videochat, lucruri pe care le intreaba atunci cand sunt selectate pentru a participa la un interviu in vederea angajarii.