Mereu ne-am gandit ca alegerea unui cadou reprezinta o grija in plus atunci cand urmeaza aniversarea unui prieten apropiat sau membru al familiei – frate, sora, mama, tata, sot sau sotie. Dar nu trebuie sa fie asa. Alegerea unui cadou trebuie sa reprezinte o placere, un timp de calitate care poate fi luat si ca pe o provocare a cunostintelor pe care le ai fata de persoana careia trebuie sa ii achizitionezi cadoul.

Ghizbi.ro iti pune la dispozitie o gama variata de cadouri din care poti sa alegi. De asemenea iti prezint mai jos cei 5 pasi importanti care trebuie respectati pentru a putea alege cadoul perfect.

  1. Nu da prea mare importanta pretului

Daca am avea de ales intre pret si originalitate – intotdeauna ar trebui sa alegem originalitatea. Deoarece pretul poate reprezenta o grija, iar alegerea cadoului devenind o treaba stresanta, epuizanta, si cu o gaura cat mai mare in portofelul tau, preturile ridicate duc doar la rezultate mai putin bune, la cadouri cat mai pompoase, dar lipsite de personalitate, cadouri reci care nu o sa incalzeasca inima cu nimic, doar niste lucruri materiale care vor ocupa locul intr-unul din dulapurile sarbatoritului. Timpul pe care il aloci originalitatii poate sa te ajute sa gasesti cadoul perfect chiar si la un pret accesibil.

  1. Afla cat mai multe informatii despre persoana careia ii cumperi cadoul

Pune-te in locul unui detectiv. Ia-le pe toate pas cu pas, afla cat mai multe despre destinatar, despre ceea ce ii poate aduce zambetul pe buze, de necesitati, de placerile lui sau pune pret pe amintirile pe care le-ati avut impreuna.

  1. Raportarea la experiente

De ce este acesta un pas atat de important incat l-am luat separat?

Deoarece acesta este temelia ce sta in spatele cadoului perfect. In acest fel, darul oferit prinde viata, nu mai este doar un lucru rece. Un asemenea cadou poarta o incarcatura energetica atat de mare, incat poate starni lacrimi de bucurie sau de tristete in ochii destinatarului. Incearca sa eviti orice lucru care ar putea trece orice limita personala, cum ar fi lucruri intime si evita pe cat posibil articolele de imbracaminte.

  1. O picatura de amuzament este esentiala

Consideri ca darul tau nu este suficient de bun sau ti se pare banal? Incearca un lucru care sa reprezinte ceva amuzant, fie ca este o gluma sau o amintire amuzanta, trebuie respectata o anumita limita in ceea ce priveste ironia aplicata.

  1. Acorda importanta si ambalajului

De ce conteaza in ce oferim cadoul?

Se spune ca ceea ce este in interior conteaza, dar pentru ca ai respectat restul pasilor, pentru ca ai investit atat timp, pentru ca te-ai raportat la experiente, pentru ca ai adaugat un plus de amuzament, trebuie sa le valorifici pe toate acestea cu ambalajul perfect. Alegerea ambalajului poate fi facuta in functie de ceeea ce ii place destinatarului, fie ca este unul cu desene animate, plante sau sclipici.

Pentru mai multe sugestii Ghizbi.ro iti sta la dispozitie, trebuie doar sa accesezi adresa: ghizbi.ro.