Din batrani se spune ca pentru a avea apa sa sapi fantana vara. Nu stim cat de adevarata mai este o astfel de vorba, de vreme ce tehnologia moderna la ora actuala permite ca astfel de lucrari sa fie cu mult mai usor sau mai bine spus mai practic efectuate. Asta, desigur, daca iti alegi corect echipa de profesionisti.

Daca locuiesti la casa, ai o gospodarie ce nu este racordata la sistemul public de apa curenta ai nevoie de o sursa de apa potabila. Pe aceasta o poti obtine apeland la serviciile de specialitate, de foraje puturi, asa cum sunt cele de la Eco Drill. Aceasta echipa se deplaseaza oriunde in tara acolo unde este chemata, vine cu tot echipamentul necesar si executa corect si in timp util un foraj de medie sau mare adancime.

De ce Eco Drill

Daca ai observat in jurul tau ca sunt firme asa zise executante de foraje nu te lasa pe mana oricui. Este usor de spus ca poti sapa in pamant. Asta faceau insa cei care creau fantani. Tehnologia de acum, studiile de azi, experienta celor din domeniu ne permite sa avem parte de servicii profesionale si executate de profesionisti.

Eco Drill realizeaza foraje de puturi de apa, fie ca scopul acestora va fi acela de a obtine sursa de apa potabila sau pentru a monta pompele de caldura spre exemplu. Recomandarea este de a opta pentru un foraj mediu sau de mare adancime.

Asta pentru ca la adancimi tot mai mari nu la forat superficial, apa tinde sa aiba nivelul de poluare spre zero. Sursele de poluare sunt tot mai multe din pacate, asadar trebuie sa iti asiguri nu doar debit de apa atat cat ai tu nevoie, ci si faptul ca aceasta va fi una potabila.

Eco Drill s-a specializat ca tehnica de forare pe doua variante. Astfel, aceasta echipa se preteaza sa faca munca ca la carte indiferent ca vorbim despre forarea in sol cu multa roca sau cel nisipos sau argilos. Astfel, acestia foreaza cu tehnica hidraulica rotativa cu circulatie de fluid, una din cele mai complexe sau apeleaza la forajul uscat cu ciocan de fund.

Preturile sunt si cele printre cele mai competitive, insa nu se poate spune care sunt acestea, dat fiind ca depinde de fiecare proiect in parte. Poti cere insa o estimare de la echipa. Iar pentru asta si nu numai acceseaza pagina oficiala.

Contact:

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

office@ecodrillforaje.ro