Daca ar fi sa ne rezumam la un singur articol vestimentar, cea mai populara alegere ar fi blugii, insa acestia au aparut relativ recent, pe la sfarsitul secolului douazeci, si au avut rolul initial de a oferi celor inrolati in armata articole vestimentare rezistente la uz si de a asigura o calitate adecvata. Astfel incat, cealalta alegere logica este tricoul. O data ce nivelul de tehnologie a crescut, si gradul de civilizatie s-a ridicat si afecteaza nivelul nostru de a ne afirma. Mai intai prin felul cum vorbim, cum ne purtam, apoi prin accesoriile noastre, cum ar fi telefonul, husa pentru telefon, iar mai apoi prin personalizarea hainelor. Tricourile personalizate reprezinta si ele un articol vestimentar foarte versatil intrucat exista cate un tricou personalizat pentru orice tip de personalitate, temperament, fie ca este unul mai introvertit, asa cum sunt eu, ori mai extravertit.
tricouIn articolul de fata vom prezenta pe scurt cateva avantaje pentru a cumpara haine personalizate, fie ca este vorba despre daruirea unei persoane apropiate si dragi noua, ori de a cumpara unul pentru noi. In primul rand, la capitolul intretinere, un tricou personalizat, ca orice alt tricou, este foarte usor de a fi intretinut, tot ceea ce trebuie sa fie facut este sa il punem la masina de spalat, respectand insa indicatiile de pe eticheta in ceea ce priveste temperatura si puterea masinii de spalat, atunci cand simtim ca acesta nu mai este curat. Tricoul personalizat este foarte util acesta oferind protectie impotriva soarelui, in special pe durata sezonului calduros, bineinteles, daca este curat, si are posibilitatea de a oferi un aspect inedit la un pret mai mult decat acceptabil.
Pe langa aspectul ca un tricou personalizat este foarte util pentru a fi oferit drept cadou unei alte persoane, este perfect pentru a fi cumparat pentru bunul plac, deci, in acest fel multe persoane au incetat din a mai cumpara tricouri cu simboluri, imagini si mesaje text direct alese de catre producatori, preferand mai degraba sa isi customizeze propriul tricou folosind mesajele pe care ei le considera a fi potrivite, precum si cu imaginile sau simbolurile preferate. Daca am putea sa facem o calatorie in timp in perioada antichitatii, probabil am fi observat ca in mare parte imbracamintea avea rolul esential de a oferi protectie impotriva intemperiilor vremii, cum ar fi ploaia, ninsoarea, umezeala, frigul sau gheata. In prezent, rolul de protectie nu mai este la fel de important precum acum doua mii de ani, rolul estetic fiind mai degraba cel principal. Astfel, nu este de mirare faptul ca din ce in ce mai multe persoane prefera sa isi cumpere un tricou personalizat, decat sa dea bani pe unul deja customizat de catre firme si branduri diverse.