Chiar daca exista persoane care au o mentalitate invechita si nu privesc cu ochi buni fotografia erotica, aceasta se practica in Romania, iar Andreescu Gabriel fotografie erotica, la fel ca si alti astfel de fotografi, au mereu parte de sedinte foto.

In cele ce urmeaza in acest articol vom vedea cine apeleaza de regula la serviciile unor fotografi specializati in realizarea sedintelor foto erotice.

Exista de exemplu modele videochat care au nevoie de astfel de sedinte foto. Indiferent ca acestea practica videochatul la studio sau acasa, ele au parte destul de des de sedinte foto erotice.

Pentru un model videochat, o galerie foto erotica este o precum o carte de vizita pentru un antreprenor, asa ca este important ca modelele sa participe mereu la astfel de sedinte foto.

Exista deasemenea si femei care isi doresc sa aiba parte de aceste sedinte foto pentru ca isi doresc ca atunci cand vor imbatrani, sa aiba amintiri de neuitat din tineretea lor, iar o colectie de fotografii erotice poate fi ceva de vis.

Deasemenea, exista femei care pur si simplu isi doresc sa le ofere o surpriza placuta partenerilor lor de viata, asa ca participa la o sedinta foto de acest gen, iar apoi isi vor surprinde partenerii aratandu-le astfel de fotografii.

Exista situatii in care anumite femei tocmai ce au iesit dintr-o relatie, si pentru ca isi doresc ca fostii lor parteneri sa se intoarca, sau pur si simplu isi doresc sa le arate acestora ce au pierdut, participa la o asemenea sedinta foto.

Exista deasemenea modele care pozeaza in diferite reviste pentru adulti, asa ca si aceste femei au nevoie de fotografii erotice, motiv pentru care apeleaza la serviciile fotografilor profesionisti care realizeaza astfel de poze.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista diferite motive pentru care femeile pot apela la serviciile unor asemenea fotografi. Exista insa si barbati care participa la astfel de fotografii.

Unii dintre acestia pozeaza in reviste destinate femeilor, altii practica si ei videochatul si isi doresc ca un numar cat mai mare de femei sa plateasca pentru compania lor, asa ca participa si ei la astfel de sedinte foto.

Important de precizat este faptul ca modelele, dar si persoanele de rand care intentioneaza sa aiba parte de asemenea fotografii, trebuie sa isi aleaga cu o mare atentie fotograful.

Un fotograf specializat in aceasta categorie de fotografii trebuie sa stie sa pozitioneze perfect modelele pentru fotografii, trebuie sa fie inspirat privind alegerea locatiilor pentru realizarea sedintelor foto, trebuie deasemenea sa le ofere modelelor sfaturi privind tinutele alese.

Fireste, fotografii vin cu sfaturi pentru modelele amatoare, pentru ca modelele videochat sau cele care pozeaza pentru reviste deja cunosc si pozitiile de fotografiere si cunosc si tinutele si toate detaliile necesare pentru realizarea acestor fotografii.

Asadar, dupa cum se poate observa, fotografia erotica se practica in Romania, atat de catre modelele profesioniste, cat si de catre modele amatoare care apeleaza la aceste fotografii din diferite motive pe care le-am enumerat in acest articol.