Navigatiile sunt sisteme care in trecut au fost cunoscute doar pentru functia GPS. Acestea ofereau indicatii cu privire la drumul parcurs. Astazi, navigatia este mai mult decat un simplu astfel de sistem, este mana de ajutor a soferului oriunde s-ar afla! Prin folosirea ei vei putea face mai multe operatiuni, printre care si preluarea, dar si initierea apelurilor. Comanda navigatii auto pentru orice autoturism, online!

Fiecare masina poate avea acum navigatie auto, oricare ar fi modelul sau. Pe site-ul navigatiiandroid.ro ai la dispozitie mai multe tipuri, care se potrivesc cu modelul autoturismului tau. In functie de marca masinii, alege din lista de pe prima pagina, apoi poti alege si navigatia. Ai la dispozitie navigatie BMW e46 printre alte numeroase modele.

Sistemele de navigatie vin insotite de cablurile necesare instalarii, cat si cablurile auxiliare. Se pot comanda si alte accesorii tot de pe site. Navigatiile dispun de sistemul de operare Android si functioneaza independent de telefon, insa pot fi conectate la orice tip de smartphone. iOS sau Android, telefonul se poate conecta cu usurinta prin functia Bluetooth.

Acestea permit descarcarea aplicatiei de GPS preferata, fie ea Google Maps, Waze sau alta. Un alt avantaj al navigatiei este faptul ca poti vorbi la telefon fara sa il folosesti. Scapa de amenzile mari pentru folosirea telefonului si fii mereu atent la drum! Prin ecranul navigatiei preiei si initiezi apeluri oricand doresti, fara sa utilizezi telefonul.

Interfata navigatiei vine cu mai multe teme care pot fi schimbate dupa bunul plac. Culorile se pot schimba cum iti doresti, prin aplicatii de tip Car Launcher. In plus, odata cu instalarea navigatiei, aspectul interiorului devine mai elegant si mai frumos. Nu iti face griji in legatura cu modificarea bordului, pentru ca aceasta nu este necesara. Navigatia se potriveste perfect in habitaclu, fara a fi necesare ajustari.

Numeroase operatiuni pot fi efectuate prin intermediul unei astfel de navigatii. De pilda, poti accesa cu usurinta Facebook sau Instagram, poti aprecia fotografiile prietenilor sau sa explorezi mai multe postari. De asemenea, ai posibilitatea de a vizualiza videoclipurile preferate pe YouTube sau sa urmaresti serialul dorit pe Netflix, HBO Go sau Orange TV. O alta actiune pe care o poti face este sa iti verifici mesajele de pe WhatsApp sau sa folosesti aplicatia de GPS favorita.

Meniul navigatiilor este disponibil in peste 60 de limbi. Printre acestea este inclusa si limba romana, fapt pentru care nu va mai trebui sa inveti o alta limba. Te vei descurca rapid sa folosesti navigatia, fara sa intampini termeni necunoscuti.

Practic vei folosi ecranul navigatiei identic cu cel al telefonului. Vei fi in permanenta atent la drum si cu mainile pe volan. Navigatia iti afiseaza chiar si consumul de carburant care iti poate genera un stil de sofat mai economic si mai in siguranta. Atunci cand apesi acceleratia, ecranul va afisa consumul.

Bucura-te de toate beneficiile pe care ti le ofera o navigatie si invata sa conduci mai responsabil!