Chiar si in cazul industriilor din aceeasi categorie nu exista doua cazuri identice de control al rozatoarelor. Prin urmare, dezvoltam o strategie de control al rozatoarelor specifica muncii tale, pentru industria ta, pentru casa ta si pentru reglementarile si legile care te pot afecta. Este o strategie personalizata, fiecare program este conceput special pentru fiecare caz in parte.

  • Inspectare
  • Identificarea conditiilor care pot permite generarea daunatorilor
  • Prevenirea daunatorilor prin salubritate
  • Impiedicam accesul daunatorilor
  • Profesionisti cu inalta calificare
  • Protocoale scrise care permit respectarea oricarui standard

Aplicarea unei strategii proactive care modifica factorii care permit daunatorilor sa existe (rozatoarele sunt inteligente) si, cunoscand comportamentul rozatoarelor, le putem controla. Daca lucrezi si intr-o industrie de productie ecologica sau vrei sa ai un program responsabil fata de mediu, avem o solutie ideala pentru tine.

In orice caz, acordam intotdeauna prioritate utilizarii sistemelor de control preventiv. Acest lucru nu inseamna ca nu putem folosi strategii mai traditionale de control al rozatoarelor, ci ca le integram si ne adaptam nevoilor lor. Concepem o strategie adaptata scopului tau.

De asemenea, vom evalua impactul asupra mediului al programului nostru de control al rozatoarelor.

Pregatiti-va pentru urmatorul pas in gestionarea integrata a daunatorilor, ganditi-va la prevenirea integrata a daunatorilor. Este o strategie similara cu gestionarea integrata a daunatorilor, dar actiunea se desfasoara inainte ca daunatorul sa fie introdus in cladire, in loc sa actioneze reactiv inainte de aparitia unui daunator. Prin audituri interne va putem ajuta sa identificati situatiile care pot facilita prezenta daunatorilor. Odata detectate, va putem sfatui cu privire la modul in care acestea pot fi eliminate.

Noul management integrat al daunatorilor, prevenirea integrata a daunatorilor, este un sistem care permite unui tehnician calificat corespunzator de combatere a daunatorilor sa nu mai verifice fiecare dintre detinatorii de servicii si alte sisteme de control instalate si sa petreaca mai mult timp efectuand inspectii proactive si specifice pentru fiecare client. Se bazeaza pe inspectii, analiza masurilor corective si se concentreaza pe rezolvarea problemelor detectate.

Prezenta gandacilor in cladirile de birouri poate fi de multe ori foarte greu de detectat.

Prevenirea integrata a daunatorilor este o stiinta.

O schimbare a accentului pe gestionarea integrata a daunatorilor

Intr-un program conventional de gestionare a daunatorilor, cea mai mare parte a timpului unui tehnician este petrecut revizuind unitatile de control.

Aceasta inseamna ca cea mai mare parte a timpului este petrecut pentru colectarea datelor. In schimb, prevenirea integrata a platilor utilizeaza mai mult timp pentru a inspecta si mai putin timp in revizuirea unitatilor de control.

Ambele actiuni sunt importante. Schimbarea are loc in calificare, pentru a folosi o persoana care stie ce sa caute. Acest lucru implica o mai mare pregatire, aptitudini si experienta. Noua filozofie a controlului daunatorilor genereaza ore de inspectii productive. Clientii considera ca acest tip de filozofie genereaza mai multa valoare decat sistemul obisnuit de control al daunatorilor.

Sobolanii sau gandacii de bucatarie de exemplu sunt unul dintre cei mai frecventi daunatori in acest tip de spatiu.

Cutii stivuite, cutii de alimentare, sisteme de ventilatie, tevi…, servesc ca un adapost perfect si face dificil controlul rozatoarelor in orice tip de instalatie.

Fiind supus acestui risc de infestare cu rozatoare, devine necesar sa se puna in aplicare o urmarire a serviciilor impotriva rozatoarelor, precum si a insectelor taratoare pe tot parcursul anului.

In plus respectand cerintele legale privind sanatatea, precum si reglementarile alimentare.

Aveti incredere doar in profesionisti pentru a putea cunoaste in orice moment situatia daunatorilor in instalatii si masurile luate pentru a garanta eficacitatea serviciilor prestate.

Nu angajati servicii periodice de fumigatie, este de preferat sa aveti planuri de combatere a daunatorilor supravegheate de profesionisti calificati.

O companie de combatere a daunatorilor este doar un alt furnizor pentru spatiul dvs.

Calitatea nu este intotdeauna costisitoare, dar lucrurile prost facute pot duce la ruinarea multor afaceri.

Contactati specialistii pentru controlul rozatoarelor in industria alimentara, astfel incat sa va poata oferi un buget economic, personalizat, de calitate, care este intotdeauna adaptat nevoilor spatiului dvs.

Importanta controlului rozatoarelor in industria alimentara.

Este esential sa se aiba un control exhaustiv al rozatoarelor in orice companie legata de industria alimentara.

Pastrarea spatiilor libere de orice tip de daunatori este esentiala pentru a obtine succesul.

Dupa cum am explicat deja, industria alimentara (orice unitate care este in contact cu alimentele, indiferent daca este vanzare sau fabricare) are intotdeauna puncte critice care sunt susceptibile la aparitia daunatorilor.

Sobolanii sau soarecii sunt unul dintre cei mai frecventi daunatori in acest tip de spatiu.

Controlul rozatoarelor este important nu doar pentru afacerea ta ci si pentru locuinta ta. Acestea transmit boli extrem de grave si se pot inmulti cu mare repeziciune, ceea ce este ulterior foarte dificil de gestionat. O firma de deratizare specializata va face tot ceea ce este necesar pentru indepartarea acestor probleme, inca de la prima vizita a lor.