Incepe perioada de toamna cand sunt reluate si cursurile, cand programa scolara se impune din nou ca principala activitate a copiilor. Este totodata si motivul perfect pentru ca parintii sa decida asupra unui anumit tip de sport ce poate fi practicat in perioada rece din an.

Baschetul spre exemplu este unul din acele tipuri de sporturi de echipa ce aduce beneficii pentru copiii de orice varsta. Cum alegem un echipament potrivit? Ne raportam la ofertele de la ArtSportTotal si descoperim cateva detalii importante de avut in vedere.

Repere practice care tin de functionalitate

Un echipament baschet trebuie ales in functie de varsta si de necesitati, potrivit din punct de vedere al materialelor din care este realizat. Daca nu te concentrezi strict pe aspecte functionale, risti sa pui pe primul loc mai degraba ceea ce nu ar conta si anume preferintele tale pentru un model sau culoare anume.

La ArtSportTotal.ro vei gasi echipament potrivit pentru baschet, constand in pantalon scurt si tricou fara maneci, in doua culori – si aici ai o varietate de optiuni. Este realizat din material special ce mentine pielea uscata, nu permite umezelii sa se mentina pe piele si nici nu absoarbe mirosurile neplacute. Nici la capitolul marimi nu esti dezavantajat – sunt disponibile de la XS la 5XL.

  • Maioul nu trebuie sa fie mulat pe corp. De aceea este mai larg de regula si are un croi drept.
  • Pantalonii scurti nu sunt niciodata deasupra genunchilor, ci mai lungi. Asta pentru ca jucatorul de baschet are multe sarituri de facut si miscari rapide si nu trebuie sa fie deranjat de pantalonii prea scurti sau stramti.
  • Faptul ca un astfel de echipament este realizat 100% din poliester nu inseamna proasta calitate, ci faptul ca materialul se va spala usor, se va usca rapid, nu va mentine pielea umeda niciodata.

In completare, pentru accesorii baschet sau incaltaminte, apeleaza de asemenea la magazinele de nisa. Aici vei gasi calitatea absoluta. Este nevoie de stabilitate si confort, dar mai ales de usurinta in miscare.

La capitolul incaltaminte tine cont de marimea exacta si de faptul ca mai ales un incepator are nevoie de amortizari bune pentru miscarile pe care le face. In plus, un alt factor important in aceasta alegere tine si de pozitia de joc pe care o va avea copilul. Spre exemplu pivotii au nevoie de incaltaminte ce poate oferi stabilitate maxima.

Detalii si oferta de pret le regasim in cadrul paginii mai sus mentionate.