Chiar si in mijlocul unui blocaj, este posibil sa mergeti la cumparaturi in unele magazine de bricolaj.  Uneltele care sunt esentiale pentru toate activitatile de bricolaj sunt considerate ca fiind de prima necesitate? Da.

Adaptarea la situatie

Pentru a compensa pierderea de cifra de afaceri, comerciantii cu amanuntul bine-cunoscuti, ofera doar produse “esentiale”. Astfel, este posibil ca acestea sa ramana in conformitate cu instructiunile de izolare si cu certificatul de circulatie derogatoriu. Aveti grija, insa!

Pentru a limita cat mai mult posibil contactul si pentru a ramane in concordanta cu logica de izolare, instructiunile de service sunt acum aplicate intr-un mod foarte strict.

Nu se mai pune problema de a merge direct la magazin, ci de a aplica pe internet. Inca o data, nu uitati ca numai anumite instrumente si materiale sunt disponibile pentru achizitionare. Iar pe site-ul ColumnaShop.ro  gasiti absolut tot ce va este necesar, pentru casa, gradina dar si mici obiectr de care s-ar putea sa aveti nevoie in  casa.

Dupa ce ati facut alegerea, trebuie sa validati comanda pe site si apoi sa asteptati ca produsul sa va fie adus acasa prin metoda de livrare pe care ati ales-o anterior.

Ai clienti conectati care fac bricolaj de placere

Profilul tipic al pasionatului de bricolaj este cel al unei femei din doua (51%), cu varsta medie de aproximativ 40 de ani. Ceea ce este cel mai frapant este faptul ca principala motivatie pentru bricolaj este dorinta de a trai mai bine si de a-si imbunatati interiorul (73%). Prin urmare, bricolajul se face din placere.

In ceea ce priveste sursele de inspiratie sau de informare, tehnologia digitala a ajuns la acelasi nivel cu tehnologia traditionala. Site-urile web sau aplicatiile comerciantilor sunt utilizate de 67% dintre respondenti, 53% folosesc un motor de cautare si 50% consulta cataloagele digitale.

De ce sa va digitalizati magazinul de bricolaj?

Atunci cand digitalizam un punct de vanzare, putem lua in considerare doua lucruri diferite. Prima este faza din amonte a unei achizitii. Inceputul procesului de cumparare, in care clientul costru va obtine informatii inainte de a se misca sau de a decide sa cumpere sau nu. Aici trebuie sa inceapa digitalizarea afacerii voastre. Intr-adevar, trebuie sa va puteti face remarcat in timpul acestei cautari.

Astazi, un client consulta aproximativ 10 surse inainte de a merge la magazin. Rata de accesare a smartphone-urilor in randul populatiei accelereaza acest fenomen. Astazi, aproape toata lumea are un smartphone si, prin urmare, navigheaza pe internet, oriunde si oricand. Consultarea videoclipurilor tutoriale, opiniile consumatorilor, instructiunile, comparatiile de preturi, totul poate fi gasit online.

Comunicarea cu clientii facilitata de digital

Considerand consumatorul de bricolaj ca fiind o persoana foarte conectata, comunicarea de marketing prin intermediul tehnologiei digitale va avea doua obiective: achizitia si fidelizarea. Intr-adevar, parghiile de marketing digital vor fi numeroase pentru a atinge aceste doua obiective.

Pragurile de achizitie ale clientilor

Pentru a dobandi noi clienti, sunt cateva actiuni usor de pus in aplicare, fara a fi nevoie sa puneti pe masa un buget mare sau sa pierdeti prea mult timp. Intr-adevar, daca luam in considerare faptul ca o buna strategie de inbound marketing va permite sa va faceti cunoscut si sa atrageti client.

Cum sa iti alegi mobila pentru baie?

Prea multe lucruri si nu sunt suficiente locuri pentru a le depozita compromitand aspectul baii tale? Instalati o baie noua si doriti sa va asigurati ca este plina de depozitare? Mobilierul de baie s-a mutat mult de la simplu dulap de pe perete pentru a oferi acum un depozit la fel de eficient ca cel din bucatarie – si la fel de aratos.

Inainte de a cauta mobila, ganditi-va la ce trebuie sa puneti deoparte in baie. Ai nevoie doar de un loc pentru role de toaleta si articole de toaleta? Este necesar spatiu pentru jucariile de baie pentru copii. Trusa de curatare a baii este pastrata in camera? Depozitarea prosoapelor este ceea ce aveti nevoie? Ar fi de ajutor  depozitarea bijuteriilor sau a machiajului ?

Ganditi-va si daca nevoile dvs. de depozitare in baie vor creste in viitor (poate pe masura ce familia creste), astfel incat sa nu trebuie sa incercati sa stoarceti mobilier suplimentar mai tarziu.

O baie ofera diferite posibilitati atunci cand vine vorba de incorporarea mobilierului. Evalueaza unde l-ai putea incadra in camera ta:

Mobilierul de baie pe podea include dulapuri si unitati de rafturi. Este usor accesibil, dar trebuie planificat cu atentie pentru a lasa camera sa se simta cat mai spatioasa si pentru a facilita circulatia.

Mobilierul de baie montat pe perete include articole mai mici, cum ar fi dulapuri, dulapuri cu medicamente si dulapuri cu oglinda, precum si unitati de chiuveta mai mari, suspendate pe perete, cu spatiu pentru dulap sau sertare dedesubt si o chiuveta deasupra.

Mobilierul montat pe perete are avantajul de a lasa podeaua dedesubt la vedere, ceea ce da impresia de spatiu suplimentar, ideal ca depozitare in baie mica sau intr-o baie de familie aglomerata.