Videochatul este prezent in majoritatea tarilor din lume si reprezinta un job destul de comun pentru doamnele si domnisoarele dornice sa se afirme in aceasta lume, o lume prea putin cunoscuta si inteleasa de unii cu prejudecati prea mari. O conversatie deschisa cu ajutorul unui webcam cu un strain poate aduce multi bani rapid in conturile tale, fara sa faci absolut nimic, doar sa zambesti.

Vrei sa faci bani rapid si fara prea mult efort? Iti place sa vorbesti, esti deschisa si gata de noi provocari? Vrei sa iti cumperi casa mult visata dar nu ai gasit inca un loc de munca bine platit? Daca raspunsul este da si daca tot nu crezi ca este 100% adevarat, te asteptam la Money Studio.

Moduri realiste de a face bani online

De la valorificarea economiei aplicatiilor, la blogging, internetul ofera o varietate de oportunitati de a face bani.

Fie ca sunteti in cautarea de a face bani rapid sau vrei sa ai rezultate pe termen lung, care genereaza venituri mai durabile, exista cu siguranta modalitati de a face bani online, astazi. Adevarul este ca acest lucru nu este la fel de dificil cum majoritatea cred, dar este nevoie de o anumita disciplina.

Modalitati realiste

Unele va vor aduce rezultate imediate, ajutandu-va sa va adresati nevoilor lunare de baza, cum ar fi chiria, utilitatile si mancarea, in timp ce altele au potentialul de a va transforma viata revolutionandu-va finantele pe termen lung.

Indiferent de metoda pe care o alegi pentru a genera veniturile online, exista ceva foarte important pe care trebuie sa-l intelegi. Banii pot fi castigati si cheltuiti, economisiti si furati, investiti si irositi. De aceea, timpul este mult mai valoros decat banii. Nu poti recrea timpul. Odata ce este cheltuit, dispare pentru totdeauna.

Cand nu aveti detul timp, a face bani online sau offline poate parea ca o sarcina imposibila. Cum ar trebui sa faci asta atunci cand lucrezi intr-un loc de munca cu program de la 9 la 17?

Indiferent de metoda pe care o utilizati pentru a genera venituri pe web, trebuie sa va ajustati gandirea pentru a va ajuta sa va imputerniciti, mai degraba decat sa va descurajati. Adevarul este ca a face bani online poate fi ciuruit cu capcane evitabile. Anuleaza indoielile tinand cont de cateva principii directoare fundamentale.

Daca doriti cu adevarat sa generati venituri cu norma intreaga si, eventual, mai multe activitati online, atunci ar trebui sa va concentrati pe venitul pasiv, mai degraba decat pe venitul activ. Sigur, venitul activ te va ajuta sa supravietuiesti. Asta e mentalitatea deficitului in joc. Dar ideile de venit pasiv sunt cele care te vor ajuta sa prosperi.

Avand in vedere ca aveti o perioada limitata de timp, venitul pasiv ar trebui sa fie o mare parte din locul de munca. Daca sunteti serios in legatura cu generarea de venituri online, venitul pasiv ar trebui sa fie unul dintre obiectivele tale. De ce? Nu ati prefera sa faceti treaba o data si sa fiti platit in mod repetat, mai degraba decat sa va bazati pe timpul dumneavoastra pentru a genera acel venit? Investeste timpul pe front-end, astfel incat sa poti profita de beneficiile de pe back-end.

De ce oamenii cauta compania altor oameni

Experimentele au aratat ca simpla tinere de mana a unei persoane reduce raspunsul emotional al unui individ din creier la o amenintare perceputa. (Efectul a fost chiar mai mare daca mana persoanei pe care o tineai era sotul/sotia.) Un alt experiment des citat a constatat ca indivizii au perceput de fapt un deal ca fiind mai abrupt daca stateau singuri in partea de jos, comparativ cu cand stateau in partea de jos cu un prieten, noteaza Simon-Thomas.

„Doar a avea o alta persoana acolo si prezenta, in care ai incredere si in care te simti in siguranta, face ca lumea sa para un loc mai putin provocator”, Simon-Thomas.

Cand suntem in preajma unor oameni care ne innebunesc, crestem. Asadar, cum ramane cu colegul care nu se poate opri din a-si predica opiniile politice? Sau cel mai bun prieten al prietenului tau pe care pur si simplu nu poti suporta sa fie in preajma? Este bine cand relatiile ne provoaca, spune Simon-Thomas.

Ele ne pot ajuta sa ne extindem status quo-ul si modul in care vedem lumea, explica ea. „Aceste momente de „a fi innebunit” sunt cu adevarat bine gandite ca oportunitati de crestere si transformare, care in cele din urma pot fi o sursa mai emotionanta de fericire sustinuta.”

Acest lucru se datoreaza faptului ca a avea o varietate de experiente emotionale – inclusiv a ne simti trist, furios, anxios sau iritat – ne extinde si capacitatea de a ne simti bine, explica ea. Si este absolut normal ca cei mai apropiati familia si prietenii nostri sa fie cei care fac asta.

Exceptia este atunci cand negativele unei relatii eclipseaza beneficiile acesteia. Fiti atenti daca o relatie incurajeaza obiceiurile proaste sau provoaca suferinta, spune Debra Umberson, dr., profesor de sociologie si director al Centrului de Cercetare a Populatiei de la Universitatea Texas din Austin. „O relatie proasta este mai rea decat nicio relatie cand vine vorba de sanatate.”