People oriented sau results oriented?

Am lucrat la un moment dat cu o persoană care era foarte concentrată pe obţinerea rezultatelor. Să-şi îndeplinească obiectivul, să crească numere şi să fie cât mai aproape de ţelurile sale. Atunci mi-am spus că indiferent de activităţile pe care le voi avea, n-am să mă focusez niciodată pe rezultate în detrimentul oamenilor. Asta pentru că sunt de părere că oamenii sunt cei care aduc rezultatele. Şi dacă nu sunt ataşaţi de ceea ce fac, totul e în zadar.
Prin conexiune cu ceea ce urmează, vă pot spune că nişte cuvinte meşteşugite au o însemnătate mai mare pentru mine decât cel mai scump cadou. Asta pentru că orice primeşti se deteriorează la un moment dat, mai puţin un gând sincer.

Să vezi că nişte oameni atât de deosebiţi se gândesc cu drag la tine, e unul dintre cele mai importante lucruri pe care un om le poate avea în viaţă.

Şi da, teoria mi-a fost confirmată: oamenii sunt buni.

“Dragi cititori, am ceva important de spus.Astăzi este ziua de naştere a scumpei noastre Eliza Vaş ,fără munca căreia, Blogunteer nu ar fi ceea ce este astazi! Aş vrea să îi urăm cu toţii la mulţi ani! La mulţi ani, dragă Eliza!
Vreau, înainte de toate , să-ţi mulţumesc că eşti mereu aici să mă încurajezi şi să mă ajuţi să-mi recapăt încrederea în forţele proprii,atunci când o pierd. Nu cred că ţi-am mai spus-o până acum, însă persoana ta mă inspiră foarte mult, datorită energiei şi mai ales, a entuziasmului de care dai dovadă atunci când faci ceva, însă şi dorinţa ta de implicare, care în ultimile luni, au reprezentat o motivaţie importantă şi pt mine.
Îţi doresc să ai parte numai de împliniri şi bucurii, şi tot ce ai dat de la tine pentru alţii, să primeşti înapoi înzecit ! La mulţi ani încă o dată and thank you for being here! :* ” – Andra”

“Draga mea Eliza,

Pentru că am aflat d-abia acum că este posibil ca mesajul de la mine să nu fi ajuns inca pana la tine, m-am gândit să profit că mai sunt fix 2 minute până la miezul nopţii să-ţi zic încă o dată tareeee să auzi până în Oradea, oraşul tău iubit “La mulţi ani !!!” Sper că te-ai bucurat de o zi minunată pentru că pe noi deja ne-ai molipsit cu pasiunea şi zâmbetul tău zilnic.

Îţi doresc să ai parte în continuare de acelaşi entuziasm cu care ne-ai obişnuit, dar mai ales ca astăzi ai trăit pur şi simplu fiecare clipă aşa cum ai simţit şi aşa cum te-a făcut pe tine fericită! Şi când te gândeşti că povestea d-abia a inceput, din anul acesta pentru că urmează unul şi mai şi, nu-i aşa? 🙂 Bring the smile, here comes a huge hug!

La unison cu toată echipa care e tare mândră de tine. ” – Mihaela

“Dragă Eliza,
Simt şi ştiu că mulţi oameni ţi-au fost astăzi alături: că te-au trezit cu mesaje, te-au deranjat cu telefoane, au îndrăznit să-ţi facă cele mai originale urări, te-au surprins şi te-au făcut să te simţi aşa cum meriţi.

Aş vrea să închei şi eu această zi cu o urare întârziată (aşa cum te-am obişnuit) dar din suflet: De ziua ta, nu îmbătrâneşti ci mai aduni un an de amintiri şi de sentimente plăcute. Îmi pare bine că în anul ce a trecut, am putut să adun şi eu alături de tine amintiri plăcute şi să cresc sentimente. Aşa că îţi urez un calduros şi din suflet “LA MULŢI ANI” şi să-ţi mulţumesc că eşti aşa cum eşti tu – pentru că asta te defineşte pe tine ca om şi asta ne face pe noi, ceilalţi să fim norocoşi că te cunoaştem!|

LA MULŢI ANI, draga mea!” – Deea

383528_417529391592016_100000048761074_1647256_1330085043_n