Decesul unei persoane dragi reprezinta intotdeauna nu doar un motiv de tristete, ci si unul de stres intens pentru rude si apropiati. Numai cine nu a avut un deces in familie nu stie cate formalitati si pregatiri trebuie sa faci pentru respectarea randuielilor bisericesti.

Iar birocratia din tara noastra se resimte inclusiv in domeniul serviciilor funerare, unde aproape ca nu poti face nimic fara a avea completate o serie intreaga de documente. Iar in astfel de momente, parca numai de umblat pe drumuri nu iti arde! Din fericire, exista astazi companii specializate in servicii funerare, care iti pot intinde o nesperata mana de ajutor in momentul in care chiar ai nevoie de cineva care sa-ti fie aproape.

Timpul e cel care conteaza

Daca esti hotarat sa apelezi la servicii funerare Bucuresti, trebuie sa stii ca ai astazi la dispozitie servicii funerare inclusiv in mediul online. O simpla cautare pe internet iti poate deschide pagini ale companiilor de pompe funebre, care iti vor prezenta intreaga gama de servicii si produse.

Caci, in afara de serviciile funerare aici poti beneficia si de produse absolut necesare pentru o inmormantare crestineasca, incepand de la coroana si diferite ornamente ce tin de randuiala bisericeasca, pana la costume de haine si sicrie.

Toate actele la indemana ta

Si, fiindca am vorbit de timp si de birocratie, trebuie subliniat faptul ca la servicii funerare Bucuresti poti spune ca ai toate serviciile de care ai nevoie intr-un singur loc. Un punct important la un astfel de eveniment nedorit il reprezinta actele. Astfel, trebuie sa te preocupi de eliberarea certificatului de deces si de instiintarea rudelor.

Mai apoi, ai nevoie de autorizatii pentru imbalsamare, depunerea la capela si transportul pana la locul inhumarii. Din acest punct de vedere, companiile care ofera servicii funerare iti ofera totul intr-un singur pachet de servicii, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa alergi de la un spital la altul sau de la un ghiseu la altul, pentru obtinerea unor hartii si aprobari necesare inhumarii.

Pachete de reduceri, pentru diferite categorii sociale

Iar odata ce ai intrat in mediul online, vei gasi cu siguranta companii de pompe funebre care ofera inclusiv reduceri pentru anumite categorii sociale. Prin urmare, daca esti pensionar sau defunctul avea aceasta calitate, poti beneficia de reduceri importante la pachetul de servicii necesare la o inmormantare.

Nu in ultimul rand, la companiile de pompe funebre poti gasi o multime de produse funerare la alegere. Incepand de la prelucrarea si inramarea de fotografii pe suport ceramic pentru persoana decedata, poti achizitiona coroane si aranjamente florale, alaturi de obiecte ce tin de randuiala bisericeasca a inhumarii.