Industria serviciilor in domeniul alimentatiei publice nu mai este ce a fost odata. Astfel, vremurile in care singura alternativa la mancarea de acasa era servirea mesei la restaurant s-au schimbat radical. Astazi ai o multime de alternative, oferite de serviciile de livrare mancare la domiciliu.

Direct din fata telefonului sau a calculatorului, poti face astazi o comanda la unul din zecile de operatori de food delivery care activeaza astazi in Bucuresti sau in tara. Putini stiu insa ca pana la ajunge la aceste lucruri banale e nevoie de multa munca, de echipe de specialisti care lucreaza pentru ca tu sa ai acces la cele mai bune servicii de food delivery.

Aplicatiile de acest gen sunt astazi disponibile pentru tine, atat in calitate de consumator, cat si de antreprenor al unei firme de livrari mancare la domiciliu. Sa vedem insa cateva dintre avantajele unui astfel de soft restaurant.

Dedicat oamenilor de afaceri

Aici, trebuie spus ca daca aplicatiile de comenzi online sunt astazi atat de populare printre amatorii de mancare in sistem catering, un soft restaurant este dedicat celor care se ocupa ca tu sa iti primesti mancarea la timp si in cele mai bune conditii. Practic, un soft restaurant vine in sprijinul antreprenorilor in mod direct, conducand la o gestionare mai eficienta a fluxului de comenzi la domiciliu.

In lipsa unui astfel de soft restaurant, ca antreprenor va trebui sa lucrezi in continuare pe programe si tabele stufoase oferite de softurile contabile invechite. Nu mai spunem ca aceste programe sunt optimizate pentru telefonul mobil, astfel incat sa ai acces la toate detaliile afacerii tale de oriunde, in orice moment.

Control si vizibilitate permanente

Nu in ultimul rand, prin intermediul softurilor de livrari, nu mai ai nevoie de contabili care sa iti genereze rapoarte si situatii cu privire la afacerea ta. Direct de pe telefonul mobil, aplicatia iti poate genera instantaneu rapoartele de care ai nevoie in elaborarea unei noi strategii de lucru, dar si in cazul in care doresti perfectionarea unui contract sau vizualizarea unei situatii financiare.

Timp redus pentru livrare

Dar, poate cel mai important amanunt este cel legat de eficientizarea preluarii si livrarii comenzilor. Din acest punct de vedere, cel mai castigat este clientul, care va beneficia astfel de servicii mai prompte si cu efort mai mic. Cum este posibil acest lucru? Simpla vizualizare a status-ului comenzii in orice moment iti poate da posibilitatea de a urgenta lucrurile acolo unde vezi ca ele stagneaza.

De asemenea, ai si un control total asupra activitatii angajatilor si a flotei de masini puse la dispozitia acestora. Toate acestea reprezinta o oglinda reala a afacerii tale, cu ajutorul careia poti lua masurile optime de eficientizare, in timp record.