Exista mai multe motive pentru care se merita sa cumparati carcase telefon din piele. Sigur, pielea are avantaje si dezavantaje asa ca este indicat sa va uitati peste informatiile de mai jos pentru a va asigura ca luati o decizie inteleapta. In afara de piele, in materie de carcase telefon, puteti opta pentru plastic si silicon.

Daca la final hotarati ca pielea ramane in topul preferintelor dumneavoastra, vizitati www.husecool.ro pentru o sumedenie de carcase.

Pro: Aspectul

Carcasele telefon din piele tind sa fie mai subtiri, sa arate mai bine si mai sofisticat decat cele din plastic. In cazul in care tineti foarte mult la elementul fashion, atunci poate va veti fi foarte incantat de o carcasa de piele. Aceasta ese de asemeneao alegere excelenta pentru profesionistii care lucreaza in domeniul afacerilor si care nu vor sa foloseasca telefoane acoperite de carcase comune. Daca petreceti mult timp in fata clientilor, atunci un telefon imbracat intr-o husa/ carcasa frumoasa din piele va poate ajuta sa faceti o prima impresie buna.

Contra: Selectie

Exista o multime de carcase diferite disponibile in magazinele online sau magazinele clasice din toata tara. Din pacate, marea majoritate a acestor carcase sunt fabricate din plastic si silicon. Nu este dificil sa gasesti carcase din piele, dar este greus a gasesti carcase din piele colorate sau cu un design extrem de atractiv. Carcasele din plastic sunt vandute in toate culorile curcubeului si prezinta de multe ori imagini extrem de interesante, pietre si alte ornamente.

Acest lucru nu este valabil si pentru carcasele din piele. Acestea sunt in general disponibile in culori sobre, in principal negru si maro. Puteti gasi carcase din piele in culori vivante, cuma r fi roz, verde si violet, dar este mai dificil sa puteti cumpara carcase telefon piele cu desene si decoratiuni.

Pro: Sunt usor de curatat

Daca ati avut vreodata o carcasa telefon din plastic, atunci probabil ca ati observat ce usor atrage mizeria, praful si reziduurile. Este recomandat sa va curatati carcasele de plastic in fiecare saptamana astfel incat murdaria si praful sa nu afecteze functionarea telefonului. Din fericire, rareori veti intalni aceasta problema in cazul carcaselor telefon din piele.

Mizeria si praful nu se strang carcasa telefonului in acelasi mod in care se acumuleaza pe o carcasa din plastic. Prin urmare, nu va trebui sa curatati atat de des carcasele din piele. Daca aveti o carcasa din piele care se murdareste este suficient sa o stergeti cu o carpa moale.

Contra: Greutate
Husele iphone 7 din piele sunt mai putin voluminoase decat cele din plastic dur sau moale. Diferenta dintre cele doua variante s-ar putea sa nu fie vizibila, dar daca vreti o carcasa care sa fie cat mai subtire posibil, atunci probabil veti prefera siliconul sau plasticul.

Sunteti pregatit sa gasiti o carcasa sau husa din piele perfecta pentru telefonul dumneavoastra? Vizitati www.husecool.ro si alegeti din mai multe tipuri de huse si carcase – din piele, silicon, plastic. Oferim preturi foarte bune si produse variate. Descoperiti acum termenii completi pentru achizitionare online de carcase/ huse telefon.