Daca te intrebi ce tip de dermatoscop sa cumperi pentru cabinetul tau si  care este cea mai buna oferta online care exista astazi, sau vrei doar sa stii cum sunt utilizate aceste aparaturi,esti in locul potrivit. Cumpara cele mai bune dermatoscoape accesand linkul.

Ce este un Dermatoscop si pentru ce foloseste acesta?

Un dermatoscop sau microscop reflex este un instrument care ne permite sa diagnosticam cancerul de piele si multe dintre diferitele tipuri de melanoame maligne printr-o metoda non-invaziva si a fost, de asemenea, utilizat pentru a studia leziunile pigmentate. In prezent, utilitatea sa se concentreaza pe explorarea pielii pentru detectarea timpurie a:

  • Cancer de piele de descendenta melanocitare.
  • Cancer de piele al descendentei epiteliale.

Folosind un dermatoscop, este posibil sa se vizualizeze ceea ce ar fi in mod normal imposibil pentru ochiul uman, ceea ce permite ca orice tip de melanom sa fie diagnosticat la inceput fara a fi nevoie de extirpare si biopsie.

Numeroase  branduri de  Dermatoscop

Exista pe piata o multime de branduri recunoscute la nivel international pentru fabricarea dermatoscopelor de calitate astazi…poti gasi modele pe  https://www.hmdmedical.uk.com/DermLite%20Carbon%20Dermatoscope.

Tipuri de dermatoscop

Pe piata actuala putem gasi 2 tipuri de dermatoscope, unele functioneaza cu smartphone-uri atat pentru iPhone, Android, cat si pentru a utiliza wifi pentru a transmite imaginile care se  capteaza…

Dermatoscope utilizare

Utilizarea  dermatoscopului necesita plasarea unui ulei de imersiune pe pielea ranita pentru a putea fi pus  diagnosticul pacientului. Ele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de microscoape de reflectie conventionale sau standard.

Din ce este fabricat uleiul de imersiune?

Substantele care pot fi utilizate sunt acetitele minerale, gelul cu ultrasunete si spray-ul etanolic, acestea sunt cele mai utilizate; cu toate  ca exista si multe altele si alegerea depinde de specialist.

Utilizarea acestor substante prelungeste timpul utilizat de obicei de specialist pentru a pune diagnosticul corespunzator, deoarece se pot forma bule de aer care impiedica leziunea sa fie vazuta cu claritate totala.

Pentru ce se utilizeaza uleiul de imersiune?

Aceste uleiuri sunt folosite pentru a creste rezolutia dermatoscopului si a altor microscoape prin cufundarea lentilei cu pielea.

Dermatoscop de lumina polarizata

Microscopul reflectorizat cu lumina polarizata are marele avantaj ca nu are nevoie de contact direct cu leziunile pe care le are pacientul, deci este mai usor sa se puna un diagnostic precis.

Unele caracteristici importante

  • Dermatoscop de buzunar:Acest tip de dermatoscop este destul de usor, de obicei nu necesita contact direct cu pielea si utilizeaza de obicei o lumina LED.
  • Dermatoscop digital:Este o modalitate mai simpla si mai precisa de a identifica melanoamele, pe langa faptul ca permite digitalizarea imaginilor obtinute si depunerea lor pentru studii ulterioare.

Cele mai bune oferte de dermatoscope

Alegerea celui mai bun dermatoscop va depinde foarte mult de utilizarea pe care o vei oferi. Nu merita sa cumperi cel mai scump dermatoscop de pe piata daca nu il vei folosi 100%. Recomandarea  este sa cantaresti foarte bine nevoile pe care le ai si sa vezi toate modelele inainte de a lua o decizie.

Cine ar trebui sa fie supus unui studiu de piele cu dermatoscopie?

Este recomandat acelor persoane care au un numar mare de alunite sau care au alunite asimetrice, cu diferite nuante si forme neregulate, dar mai ales persoanelor cu antecedente familiale de cancer de piele.

Daca faci griji cu privire la orice leziune pe piele sau suspectezi alunitele, poti merge la medic si ii poti cere sa te supuna unui studiu de dermatoscopie care dureaza intre 40 si 60 de minute.

Importanta culorilor in dermatoscopie

Culorile din dermatoscopie servesc la diferentierea unei leziuni maligne de una care nu este, ceea ce este destul de important pentru a face un diagnostic dermatologic complet.

Cat costa un Dermatoscop astazi?

Gasirea unui Dermatoscop ieftin nu este atat de complicat, in prezent un dermatoscop de buzunar are un pret de cateva sute de euro si este cel mai ieftin, dar daca investesti intr-un dermatoscop de ultima generatie, poti lua in considerare cumpararea unuia pe care il poti obtine de pe  https://www.hmdmedical.uk.com/DermLite%20Carbon%20Dermatoscope pentru un pret destul de rezonabil… dar nu trebuie sa te alarmezi  , exista preturi destul de economice si in marci recunoscute pe care le poti gasi in magazinele de profil.

Concluzii:

Un dermatoscop este bun in inspectarea alunitelor si a tuturor leziunilor de la suprafata pielii, face parte din instrumentele medicale necesare intr-un cabinet dermatologic si este fara doar si poate, indispenabil in diagnosticare. Inspectarea alunitelor cu acest aparat nu este dureroasa, este non invaziva si poate pune un diagnostic clar acolo unde se cere asta. Pretul poate varia in functie de marca dar si de modelul de care ai nevoie. Il poti comanda de pe  Hmdmedical.uk.com la un pret foarte bun si plus de asta, vei putea gasi si alte echipamente medicale de care ai nevoie in cabinetul tau.