Cand pentru cel mic rigorile in ceea ce priveste alegerea hainelor si accesoriilor sunt la inalt nivel, Little Prints va fi un raspuns potrivit. Daca si tu esti genul de mama sau tata care considera ca nu tot ceea ce se gaseste in comert este potrivit pentru pielea sensibila a bebelusului si esti interesat de calitatea premium a acestor articole, bun venit la Little Prints.

Suzete Bibs, calitatea de care ai nevoie 

Ai oferit celui mic o suzeta si, surpriza, nu o accepta. Mai toti spun sa insisti. Solutia este alta si anume sa optezi pentru suzetele regasite la Little Prints. Sunt de marca Bibs, create din silicon moale si flexibil sau din latex. Nu doar ca tetina este placuta, insa si forma suzetei este una care tine cont de nevoile celui mic. Adica imita forma sanului mamei, caci, de fapt, asta este ceea ce un bebelus cauta, pentru ca la sanul mamei se calmeaza, se simte bine, linistit si protejat.

Suzetele Bibs sunt create special pentru a nu irita pielea din jurul gurii, pentru a nu deforma in vreun fel dezvoltarea cavitatii orale. In plus, este prevazuta cu orificiu pentru a permite aerului sa circule.

Nu este de mirare ca astfel de suzete sunt acceptate fara probleme de catre bebelusi. Sunt totodata si fancy, au acea eleganta timeless, le vei gasi inclusiv in varianta glow in the dark. De preferat sa alegi un set de doua si musai sa fie marimea potrivita bebelusului tau – 0-6 luni, 6-12 luni si 18 luni +.

Ce mai descoperi la Little Prints

Pentru newborn recomandarea este de a achizitiona un baby nest. Este micul sau cuib, primul loc calduros si plin de iubire pe care il descopera. Mai cu seama pentru ca face trecerea si adaptarea la viata extrauterina, asa cum spun si specialistii, are nevoie de un spatiu al sau, bine delimitat, moale si confortabil. Un babynest va fi util si in calatorii.

Tot aici sunt usor de gasit si accesorii pentru bebelusi si copii la diversificare, precum si textile de calitate. Acestea sunt semnate de marile branduri Finn + Emma, Mushie printre altele, caci exista produse si de brand propriu. Toate acestea sunt create din materiale de calitate, premium, din bumbac organic, din silicon fara aditivi periculosi. Au texturi fine, potrivite pentru cine le foloseste.

Din drag si grija pentru bebelusul vostru alegeti ce este mai bun din ce este mai bun!

Contact: hello@littleprints.ro

0725 766 847