Achizitia unui telefon mobil este una importanta in zilele noastre. Aceasta in conditiile in care, pana nu demult, nu puneam atata pret pe modul in care acesta arata, ci mai mult pe functionalitate. Astfel, un telefon cu tastatură normală, clasică, nu avea prea multe nevoi in materie de protectie sau estetica. Acesta avea marele avantaj ca era ieftin, iar acumulatorul tinea incarcat si cateva zile.

Iar in cazul in care il scapai pe jos, acesta se putea dezmembra, ins afara a suferi daune majore. Astazi insa, lucrurile s-au schimbat radical, in sensul in care punem mai mult accent pe aspectul telefonului. Ce-i drept, si functionalitatea conteaza, cata vreme smartphone-urile din ziua de astazi iti ofera pe acelasi dispozitiv internet, informatii despre starea vremii sau chiar a sanatatii.

Tip carcasa activa

Din acest punct de vedere, utilizatorii de smartphone pot alege sa isi protejeze cat mai bine dispozitivele, tocmai in ideea de a prelungi viata acestora si de a le conferi un aspect cat mai placut, cat mai mult timp. Acest lucru se poate face apeland la unul dintre miile de modele de huse de telefoane disponibile astazi pe piata.

Acestea acopera practic intreaga gama de telefoane mobile, fiind confectionate chiar pentru fiecare model in parte. Prin urmare, nu prea mai avem cum sa spunem astazi ca nu gasim o husa potrivita pentru telefonul nostru, cata vreme fiecare model are disponibile deja cateva modele de huse huawei p10 lite dedicate.

Daca este sa vorbim despre modele, cele mai cautate sunt cele cu carcasa activa, in care una dintre fetele husei se comporta aproape ca o parte a telefonului propriu-zis. Aceasta husa ne ofera informatii esentiale despre telefonul nostru, direct de pe ecran, cum ar fi data si ora sau nivelul de incarcare a bateriei.

Mai mult, acestea au rolul de a inchide functiile telefonului aflate in functiune la un moment dat, unele fiind chiar cu optiunea de a raspunde la apeluri, la simpla deschidere.

Tip portofel ori tip plic?

De asemenea, sunt disponibile modele inspirate din lumea modei. Cu texturi in nuante dintre cele mai diverse, in combinatii de piele sau material textil, husele telefoane de tip plic sau portofel au mare cautare in special in randul doamnelor.

Acestea sunt cautate chiar si de domnii care doresc o imagine cat mai business a telefonului lor, ce poate fi usor asortat cu tinuta de birou. Toate modelele de huse huawei sau alte modele mai sus mentionate sunt concepute astfel incat sa asigure gadgeturilor o protectie maxima la socuri, cat si la impuritati sau lichide.