Fetele din Live Studio au adus premii și performanțe de-a lungul multor ani, de aceea și acest renume pe care și l-a creat studioul. „Omul sfințește locul” spunea o vorbă celebră, și în cazul acesta, nu putem decât să o afirmăm.

Studioul nu ar fi fost ceea ce este în ziua de azi, dacă nu ar fi fost tinerele care și-au dorit să își întreacă așteptările, și-au dorit să se dezvolte.

Bineînțeles, rețeta succesului constă în multă ambiție și perseverență, acestea sunt principalele lucruri care ne duc sus. Însă, oare cum e viața pentru modelele din Live Studio? Oare mereu sunt foarte concentrate și fixate pe ceea ce au de îndeplinit?

„Pentru fetele mele, distracția e o stare de spirit” a spus managera studioului.  Ce a vrut să spună prin asta? La ce s-a referit? De data asta am lăsat un trainer să vorbească și să ne împărtășească din propria ei experiență cu modelele de până acum!

„Sunt trainer în videochat de ceva timp, deci am o oarecare experiență. Lucrez cu foarte multe persoane noi în fiecare lună și am ajuns să le înțeleg și să le cunosc foarte repede.

Cum orice persoane e diferită, la fel sunt și câștigurile lor. Am cunoscut modele care câștigau 1.500 euro pe lună, modele care câștigau 4.000 euro pe lună și așa mai departe. Probabil acum vă întrebați de unde vin diferențele acestea atât de mari?

Dacă v-aș spune că distracția e răspunsul la întrebare, probabil ați crede că îmi bat joc de voi. Dacă ar fi să argumentez răspunsul meu, aș spune că în cadrul Live Studio câștigă cel mai bine fetele care vin la job ca la o distracție.

Mereu le văd cu zâmbetul pe buze, mereu le văd că sunt puse pe glume și că au o poftă de viață mai mare. Veselia asta se vede și în încasări. E o realitate.

Lucrul acesta mi se pare extraordinar și poate spune multe despre ce înseamnă cu adevărat să fii model de videochat. Gândește-te câți de mulți bani poți câștiga și cât de relaxant e totul.

Multe fete îmi spun deseori că nici nu simt că ar merge la serviciu, nu se simt stresate, nu simt că ar urî asta, ci pur și simplu se simt bine! Multe fete ajung la program ca și cum ar fi o nouă ocazie să mai râdă puțin și să se simtă bine.

Așadar, tuturor fetelor pe care le pregătesc le spun să se distreze! Live Studio face permanent angajări videochat, dar are nevoie de tinere vesele, de tinere detașate care să facă meseria asta cu drag. Jobul ăsta trebuie să reprezinte o distracție. Ai parte de atât de multe beneficii și totodată ai și câștiguri atât de mari.

Ce ți-ai putea dori mai mult? Dacă vrei să ai încasări mari, atunci ascultă-mă ce-ți spun și distrează-te! Nu te costă nimic să zâmbești. O vorbă cunoscută spunea că dacă nu zâmbești azi, mâine e posibil să rămâi fără dinți.”