De la aparatul de cafea pornit la o anumita ora in fiecare dimineata la termostatul dvs. reglandu-se automat pentru a mentine temperatura dorita, automatizarea a devenit o parte din viata noastra de zi cu zi.

Deci, de ce sa nu optati si pentru automatizari usi garaj pentru acea usa de garaj veche? Usile automate ale garajului ofera multe avantaje care fac viata mai usoara in timp ce promoveaza protectia la domiciliu. Aruncati o privire la toate avantajele pe care vi le ofera automatizarea usilor de garaj!

Promoveaza comoditatea

Usile automate ale garajului, precum orice lucru cu automatizare, ajuta la minimizarea efortului personal si ofera comoditate vietii dvs. de zi cu zi. Prin automatizarea usii garajului dvs., nu va mai trebui sa va transportati cheile casei. In schimb, veti avea nevoie doar de o telecomanda a garajului, de telefonul dvs. sau de un cod pentru tastatura pentru a va accesa garajul!

Un alt avantaj al schimbarii usii dvs. vechi de garaj manuala pentru una noua, automata este faptul ca nu va mai trebui sa lasati confortul masinii dvs. pentru a deschide si inchide usa garajului.

Cand ajungeti acasa tarziu noaptea, puteti folosi pur si simplu telecomanda sau telefonul din interiorul masinii pentru a deschide usa. Spuneti la revedere zilelor de deschidere manuala a usii garajului la caldura sau tremurand la frig in timp ce o inchideti, sau stand in ploaie sau ninsoare pentru a deschide si inchide usa garajului.

Ofera securitate imbunatatita

Cand vine vorba de casa ta, securitatea este o preocupare principala. Vestea buna este ca usile de garaj automate iti pot asigura casa in mai multe moduri!

Unele sisteme automate de usi de garaj dispun de un mod de vacanta, care impiedica deschiderea usii de garaj cu o telecomanda in timp ce sunteti plecat pentru o perioada lunga de timp. Usa va functiona doar cu un cod specific pe tastatura usii garajului, ceea ce este important pentru ca impiedica hotii sa intre in garajul dvs. in timp ce sunteti plecati.

Exista un numar limitat de frecvente pe care poate functiona o telecomanda cu usa garajului. Daca cineva a planuit sa va sparga si sa va jefuiasca, poate incerca sa utilizeze un dispozitiv care foloseste orice combinatie posibila de frecventa a usilor de garaj.

Cu dispozitivul, intrusii ar putea intra in garaj in cateva secunde. Cu toate acestea, odata cu modul de vacanta activat, nu vor putea avea acces. Puteti alege, de asemenea, un deschizator automat de usi de garaj cu o frecventa de rulare care se schimba constant, asigurandu-va ca usile garajului dvs. nu vor fi lasate vulnerabile. Toate deschizatorile de usi de garaj mai noi si moderne folosesc tehnologia codului rulant.

Usile automate ale garajului va permit, de asemenea, sa setati un cod tastatura pentru oaspeti temporar. Acest lucru elimina necesitatea de a schimba continuu propriul cod de usa de garaj pentru a asigura securitatea. In schimb, puteti crea un cod pentru oaspeti de fiecare data cand cineva trebuie sa intre in garajul dvs. cu permisiunea dvs. in timp ce nu sunteti acasa.

Pe langa modul de vacanta si codul temporar pentru oaspeti, unele usi de garaj automat au si lumini automate incorporate pentru a descuraja talharii si pentru a creste vizibilitatea pe vreme rea. Daca va ganditi sa automatizati usa garajului dvs., luati in considerare modernizarea acesteia pentru a va proteja masinile si orice obiecte de valoare stocate in garaj.