Nevoia de a trimite si de a primi colete a condus si la dezvoltarea numeroaselor firme ce ofera servicii de curierat. In general, acestea promit rapiditate, dar acest lucru nu trebuie sa acopere aspectele ce tin de calitatea livrarii.

Pentru ca pe piata exista o gama variata de firme ce ofera servicii de curierat, este destul de greu sa alegi acele servicii care chiar sunt profesionale. Un punct de interes pentru publicul larg este E-livrat.ro. Ceea ce ii diferentiaza este suportul oferit clientilor pe toata durata transportului.

Alte aspecte esentiale pe care cei de la E-livrat le urmaresc sunt ora livrarii, dar si calitatea coletelor care ajung la destinatar. Din dorinta de a se perfectiona in acest domeniu, echipa firmei mentionate incurajeaza clientii sa le ofere un feedback dupa fiecare experienta.

E-livrat – servicii de curierat diferite, profesionalism la cote inalte

Care este scopul celor de la E-Livrat? In primul rand trebuie sa stii ca echipa s-a orientat in special sa contureze pachete de servicii de curierat care sa revolutioneze piata. Site-ul E-livrat.ro se adreseaza publicului larg si acest lucru se poate observa si din meniurile intuitive de prezentare a serviciilor. Mai mult decat atat, ofertele sunt insotite de garantia timpului optim de livrare, dar si de starea coletelor dupa transport.

*E-livrat azi

Serviciul de curierat – E-livrat azi se adreseaza publicului ce doreste sa livreze colete si plicuri cu o greutate de pana in 10 kg. Trebuie mentionat ca serviciul presupune o singura incercare de livrare dupa care coletul, pachetul, plicurile se intorc la expeditor. Despre acest serviciu si perioadele in care se fac comenzile le gasesti pe site, pe E-livrat.ro.

*E-livrat a doua zi

Acest serviciu de la E-livrat consta in expedierea coletelor care se incadreaza in greutatea de 30 kg. De asemenea volumul nu trebuie sa depaseasca L 40, l 30, h 25. daca aceste colete nu sunt primite de destinatar din prima, atunci exista doua incercari dupa care pachetul este expediat celui care a facut comanda de livrare.

Cat despre conditiile de livrare, costuri si alte informatii gasesti informatii online pe pagina oficiala e-livrat.ro. Trebuie sa stii ca acest serviciu este valabil in Ilfov si Bucuresti. In fiecare moment, expeditorului ii sunt prezentate locatiile si cum decurge intreg procesul de livrare. Este o idee inovativa pe piata curieratului.

*E-livrat national in aceeasi zi

Acest serviciu este destinat livrarilor la nivel national si coletele sunt expediate in aceeasi zi. Conditiile de livrare nationala in aceeasi zi le gasesti online. Avantajele acestei firme de curierat sunt numeroase si scopul celor de la E-livrat e sa dea o nota inovativa asupra aspectelor ce constituie un serviciu de livrare.

Cu alte cuvinte, acestia ofera o altfel de viziune spre ceea ce inseamna serviciile de curierat. Modul de organizare si stilul de a expedia colete asigura serviciii calitative indeplinite cu seriozitate si promptitudine.

Pentru ca te regasesti intr-o era a tehnologiei si a vitezei, cand vine vorba despre servicii de curierat, acestea se doresc a fi promte si coletele sa ajunga in siguranta indiferent de conditiile de drum. E-livrat este un punct de reper recomandat pentru publicul larg care isi doreste eficienta, rapiditate si planuri bine stabilite.