Extensiile de par au devenit foarte populare astazi. Acest lucru poate fi atribuit rezultatelor instante pe care le ofera diferitelor nevoi de par. Moda ramane, totusi, cel mai mare motiv pentru care femeile aleg extensii. S-ar putea sa gasiti extensiile valoroase daca:

V-ati plictisit de o coafura veche si cautati ceva nou.

Ati avut o tunsoare proasta si trebuie sa acoperiti pierderea pana la cresterea parului.

Doriti sa adaugati suvite parului pentru a va mentine la moda fara a utiliza substante chimice.

Suferiti de caderea parului ca urmare a unor boli cum ar fi cancerul.

Aveti probleme legate de cresterea parului natural si totusi doriti parul mai lung.

Daca doriti sa gasiti extensiile potrivite pentru par, aici este un ghid cuprinzator pentru selectarea extensiilor potrivite, sfaturi cum sa va asigurati ca nu pierdeti banii cu extensii de proasta calitate, care nu pot fi purtate mai mult de o luna, cum sa nu cumparati extensii care va pot deteriora parul la radacina si cum sa cumparati un set de extensii cusute pentru a va ajuta sa atingeti instantaneu volumul, lungimea sau acel stil de celebritate.

Extensiile de par cu cleme sunt o investitie excelenta. Frumusetea extensiilor de par, in general, este aceea ca va permit instantaneu sa va schimbati aspectul si sa atingeti stiluri pe care nu le puteati atinge decat asteptand sa creasca parul.

Daca doriti un volum suplimentar sau sa creati un stil aparte cum il au vedetele , extensiile sunt intr-adevar singura cale. Nu va lasati pacalite, aproape toate celebritatile poarta extensii! De ce? Pentru ca clipul din extensiile de par se aplica rapid prin solutii permanente.

O greutate buna pentru extensii este de 120g de par si este perfecta pentru 90% dintre femei, poate 140-160g daca aveti par foarte gros. As sfatui cu tarie pe cei care cumpara sa ignore toate site-urile, saloanele si magazinele care ofera mai mult de 160g, pentru ca aceasta cantitate va va da o grosime suplimentara, adesea o grosime care nu este naturala.

Aproape toti furnizorii vor sustine ca ofera extensia cu parul “cel mai bun” disponibil, dar acest lucru poate sa nu fie intotdeauna adevarat. Va sugeram ca parul ales sa fie foarte moale, sa aiba o usoara curbura, si sa nu fie mat.

In ceea ce priveste ingrijirea extensiilor, este destul de simplu. INTOTDEAUNA utilizati pulverizator de protectie termica! Acesta va opri uscarea parului. In continuare, spalati parul dupa procedura normala. Permiteti parului sa se usuce in mod natural dupa spalare.

Din cand in cand, utilizati o masca de par de ingrijire profunda pentru a adauga umezeala parului. Pentru stralucirea suplimentara, utilizati ulei de argan. Aveti grija sa nu faceti acest lucru prea des, deoarece veti ajunge la un set de extensii grase care necesita spalare!