Sunt suficiente surse la ora actuala pentru ca pregatirile pentru un nou an scolar sa inceapa cat de devreme posibil. Un element de mare importanta este chiar ghiozdanul, ales cu mare grija. Sa fie incapator, sa fie practic, sa aiba compartimentare avantajoasa, dar sa fie si usor de purtat sunt cateva repere pe care le poti avea.

Pentru o astfel de achizitie Pintexim Fabrica de Papetarie este o recomandare. Magazinul online s-a remarcat cu varietatea de produse de papetarie, cu optiuni interesante pentru instrumentele de scris ce pot fi chiar si personalizate. De la hartie, organizatoare la produse scolare si alte accesorii, aici se vor gasi multe dintre acele articole necesare oricarui prescolar sau scolar.

Alegerea ghiozdanului, activitate ce il implica si pe scolar/prescolar

Specialistii spun ca pregatirea psihologica despre ce inseamna inceperea anului scolar conteaza foarte mult pentru copii. Totul incepe treptat si nu trebuie sa se asemene cu o povara. Ori alegerea unui ghiozdan este chiar prilej de relaxare, de imprietenire cu gandul si conceptul in sine de scoala sau gradinita.

Din fericire, optiunile de ghiozdane pentru baieti de la Pintexim Fabrica de Papetarie sau de fetite sunt atat de variate. Se pune mare accent pe partea de design, pe culori si forme, printuri care anima imaginea.

Fie ca este vorba de eroi preferati, de combinatii cromatice, modele de tip 3D, ghiozdanele regasite aici clar nu sunt simple. Nici ca se poate mai bine! De vreme ce un ghiozdan este atractiv ca design, orice copil va indragi ideea de a-l purta, de a-l folosi.

Dimensiuni – pentru prescolari ghiodanele nu sunt atat de mari si de mult compartimentate. In plus, culorile alese sunt mai vii si deci stilul acestora este mai jucaus.

Este de la sine inteles si de ce, de vreme ce un prescolar nu are nevoie de materiale didactice pe care sa le aduca zilnic, iar in ghiozdan pastreaza lucrurile minim necesare, personale. Cu cat este mai atractiv, cu atat va incanta mai mult, cel mic asociind ideea de gradinita cu folosirea unui ghiozdan placut.

Pentru scolari lucrurile se schimba. Pot fi o alternativa si acele ghiozdane de tip troller, ce dispun de roti si suport la baza, pentru a nu fi tinut in spate. In varianta clasica, ghiozdanele au modele diverse, specifice pentru baieti sau fete.

Pentru siguranta, dispun si de benzi reflectorizante. Inchiderea este facila, pe baza de fermoar, iar buzunarele laterale permit acces facil la apa pe care orice scolar o are la indemana.

Astfel de ghiozdane sunt calitative prin atentia acordata detaliilor, ce sporeste rezistenta la utilizare. Au spre exemplu bareta cu intaritura, imprimeu de tip 3D care nu se sterge la spalare, iar materialul din care sunt confectionate este impermeabil.

Asadar, cu avantaje vizibile si practice atat pentru parintii care fac investitia, cat mai ales pentru copii, cei care poarta, astfel de ghiozdane sunt o recomandare. In plus, Pintexim Fabrica de Papetarie vine cu preturi atractive, achizitiile putand fi rapid facute online.