In ultimul timp a aparut un trend in ceea ce priveste un accesoriu aproape universal, si anume cel al huselor pentru telefoane. Desi noi le numim accesorii, datorita impactului pe care il au asupra imbunatatirii duratei de viata a telefonului, acestea au devenit oarecum indispensabile telefoanelor. Atat la capitolul protectie si siguranta, la accesibilitate cat si la aspect, husele pentru telefoanele mobile au inceput sa creasca in popularitate, fiind la foarte mare cautare. Nici nu este de mirare ca este astfel, intrucat, daca am sta sa ne gandim, multi prefera sa cumpere o husa care sa le asigure protectie asupra telefonului in cazul in care, din nefericire, acesta sufera socuri de la o cadere, decat sa scape telefonul pe asfalt sau alt material dur si sa constate ca ecranul acestuia s-a crapat si necesita sa il schimbe, ori sa cumpere un telefon nou.

Dintre telefoanele mobile, husele pentru telefoanele iPhone sunt foarte cautate, pe de o parte pentru ca telefoanele in sine sunt foarte cautate pentru aspectul practic si pentru performanta si, de pe cealalta parte, pentru protectia oferita de catre huse pentru telefon. Un alt mare atu al huselor iPhone este gradul mare de customizare oferit prin culorile diverse care sunt la optiunea clientului cat si a aspectului huselor in general, ne referim aici la imagini, mesaje, personaje sau simboluri. Multe site-uri sau magazine ofera huse iPhone personalizate care, pe langa faptul ca va protejeaza mult mai bine telefonul de zgarieturi sau socurile provenite de la cazaturi, va ofera si posibilitatea sa aveti o husa exact asa cum ati dorit-o, putand alege imaginea imprimata pe carcasa, unde anume sa fie imprimata pe carcasa, pe toata carcasa, doar pe fata si pe spate, pe mariginile carcasei si asa mai departe.

Cateva huse iPhone 6 care merita mentionate datorita aportului lor asupra sigurantei telefonului sunt Verus si BuQu. Husa iPhone Verus este ideala pentru acele persoane care lupta pentru sanatatea planetei, fiind confectionata dintr-o piele ecologica si, in acelasi timp, cu o constructie ce asigura o durabilitate de durata si un confort in utilizarea telefonului. Husa Verus cuprinde si o carcasa, ceea ce protejeaza si spatele telefonului impotriva cazaturilor si permite vizualizarea a cat mai multe elemente din telefon, intrucat este transparenta. Asadar, aceasta husa este ideala pentru acele telefoane personalizate, intrucat permite ochiului sa vada tot telefonul.

Husa BuQu este o husa groasa, ceea ce poate duce la un aspect mai ‘bulky’, insa permite utilizatorului un acces complet la telefon, in loc de a folosi butoanele de pe carcasa. In partea de jos a carcasei este amplasat un buton care permite culisarea carcasei deasupra telefonului, pentru a nu va chinui sa scoateti husa personal. Cu toate aceste elemente, protectia oferita de catre aceasta carcasa este indoielnica.