Daca esti persoana frustrata din cauza pierderii podoabei capilare, mai ales la o varsta timpurie, cu siguranta stii deja ca in comert sunt tot felul de solutii propuse. Au efect temporar insa. Cand hotarasti sa nu mai lasi varsta sau alti factori sa decida pentru modul in care arati, indreapta-ti atentia spre serviciile de implant de par.

Trebuie sa stii ca o astfel de procedura poate fi realizata la standarde inalte de catre specialistul in domeniu, Dr. Felix Popescu. In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant, unde multe dintre persoanele publice din scena showbiz-ului romanesc au trecut pragul, vei afla toate informatiile necesare. Vorbim despre tehnica de transplantare a parului, aici desfasurandu-se exclusiv operatii prin metoda Q-FUE.

Ce trebuie sa stii despre tehnica aceasta

Q-FUE este o tehnica evoluata, moderna, ce nu presupune durere si nici nu ramai cu cicatrici, post interventie si recuperare. Recuperarea este mult mai rapida, cu rezultate imediate. Poate ca la fel de important de precizat este ca rezultatele sunt naturale, obtinandu-se un look ce nu da de banuit la ce metode ai recurs pentru a avea din nou podoaba capilara.

Dr. Felix Hair Implant este deja o clinica cunoscuta, fiind de altfel prima din lume unde a fost realizat un transplant de par pe piele grefata, cu un rezultat de succes desigur.

Ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie

De fapt, convingerea unui pacient despre aceasta procedura este sedimentata incet si sigur pe masura ce pierderea parului se accentueaza. Acest lucru duce la implicatii psihologice de asemenea, persoana in cauza fiind adesea afectata, se izoleaza, nu mai are viata sociala, se simte frustrata si se poate acomoda cu ideea si aspectul de chelire.

Va fi necesara in prima faza o programare. La clinica Dr. Felix consultatia este gratuita. Pe baza informatiilor si a aspectului, medicul specialist recomanda o abordare.

Interventia propriu zisa incepe cu tunderea zonei occipitale si recoltarea grafturilor. Aici intervine si marea diferenta dintre proceduri. Datorita tehnicii Q-FUE va fi extras fiecare fir de par, individual si nu se taie parti din scalp. Ulterior, firele de par sunt implantate in zonele vizate. Implantarea se va realiza exact in unghiul dorit.

Implantul de par realizat prin tehnica Q-FUE inseamna mai multe beneficii pentru pacient. Afla despre acestea si din cadrul paginii oficiale, drfelixhairimplant.ro, unde regasesti si detalii de contact pentru a putea vorbi direct cu specialistii.