Fie ca vrem, fie ca nu, nu putine sunt momentele in care suntem nevoiti sa folosim diverse scule electrice. Fie ca trebuie sa insurubam o surub sau sa reparam o balama, aceste echipamente electrice fac sarcinile noastre mai usoare, mai ales atunci cand sunt ergonomice si practic de utilizat.

In cele ce umeaza iti voi prezenta cateva dintre sculele electrice uzuale regasite la TopStrong – la ce deservesc si modul in care trebuie utilizate. Astfel, vom incepe cu:

  • Ciocanul rotopercutor

Cunoscut si sub denumirea simpla de rotopercutor, acesta este o unealta de lucru cu burgiu care actioneaza printr-o succesiune de lovitori. El poate fi utilizat in 3 moduri: ciocan perforator, ciocan pentru gaurire – prin sfredelire – si in combinatia celor doua – perforare si sfredelire in acelasi timp.

De exemplu, cel de pe topstrong.ro are carcasa angrenajului fabricata dintr-un aluminiu rezistent, care reduce din greutatea dispozitivului si creste durata de viata a acestuia. El iti permite sa efectuezi atat lucrari de constructie, profesioniste, cat si reparatii minore la domiciliu. Totodata, dispune de sistem anti-vibratii AVH care reduce transmisia vibratiilor in mainile tale. Arunca o privire pe site pentru mai multe detalii.

  • Masina de sudare

In cadrul acestui punct ne vom indrepta atentia asupra masinii de sudare semi-automate – modelul powermat PM-IMGS-230L SYNERGY este cel disponibil in categoria de scule electrice de la TopStrong. Modelul poate suda fara probleme mai multe tipuri de grupuri de materiale fara sa fie influentat de grosimea acestora.

Totodata, dispune de o multime de functii printre care si cea de sudare sinergica – functia prin care se poate obtine o sudura de calitate inalta, in special din aluminiu si otel inoxidabil.

Cat despre curentul de sudare, se poate spune ca este bine controlat – iti garanteaza ca vei suda perfect orice fel de material sau materiale. Gasesti si mai multe detalii de acest fel pe topstrong.ro.

Categoria de scule electrice, unelte si echipamente este una vasta, nu se rezuma doar la cele doua de mai sus. Gasesti tot aici si accesorii pentru unelte, aparate de sudura de diferite puteri si cu functii diverse, slefuitoare telescopice si multe altele. Acceseaza topstrong.ro si vei afla singur informatii despre toate aceste scule, unelte si echipamente uzuale.