gri-si-roz

Griul a crescut in mod constant ca fiind una dintre cele mai neutre culori din topul  decorarilor. Spre deosebire de neutrele bej, griul ofera o abilitate unica de a se asocia cu tonurile mute ale bomboanelor roz, galben si albastru. Tendintele de culoare au oferit aceste culori pastelate in ultimii ani, cu gri ca o completare perfecta. Cred ca a folosi griul impreuna cu culori mute in acelasi mod in care ne-am potrivi volumul vocii noastre la cei din jurul nostru intr-o camera.

Gri si roz intr-o schema de culori poate fi sofisticat, traditional sau chiar de epoca. Daca va place culoarea roz, asocierea cu gri este un mod elegant de a pastra aspectul dulce al rozului fara a parea depasit. Puteti alege in a decora in gri cu accente roz sau a merge pe roz si stinge cu accente gri. Alegerea este a ta. Exploreaza frumosul si posibilitatile nelimitate pe care gri si roz le ofera.
Ca un iubitor neconditionat de roz, aceasta canapea roz prafuit fancy este magica. Secretul este de a utiliza roz pe o bucata mare capitonata, este in linii. O canapea roz cu linii curate este o modalitate foarte buna de a fi indraznet in alegerea culorii fara sa agiti.

Candelabrele nu trebuie sa fie proeminete. Adaugarea unui corp de iluminat elegant roz pastreaza o camera departe de a fi prea pretioasa. Daca sunteti pentru decorarea intr-o schema de culori gri cu roz, alege corpuri de iluminat pe baza de metale de argint pentru a mentine lucrurile armonioase.
Dungile late pot adauga viata la o paleta de culori calma de gri si roz, fara a distrage atentia. Dungile periate aurii si argintii profunde, cum ar fi sertarele de la Z Gallerie  pastreaza lucrurile in perspectiva intr-o camera cu o culoare dezactivata. Cauta accesorii cu accente metalice mute si modele simple pentru a completa o camera in gri si roz.

Accentele bogate de gri intr-o camera roz sunt cel mai bine exploatate atunci cand folosesti mobilier cu astfel de prezenta. O canapea gri Haze este exemplul perfect al unui element de design puternic, cu culoarea gri mediu perfect. Alegerea unei texturi sau a tesaturii gri pentru tapiterie si textile, poate ajuta camera sa arate mai primitoare si relaxata.

Un covor roz completeaza perfect o paleta de culori din cercul gri si roz. Atunci cand se planifica o actualizare a decorarii de acasa, podele sunt un element care foarte rar devine schimbat. Adaugarea unui covor intr-o culoare distractiva transforma podeaua dintr-o suprafata uitata anterior intr-un element de design dinamic. Ca si in celelalte elemente din aceasta schema de culori mute, alegerea unui covor cu un model simplu la scara larga va da personalitate spatiului.