Atunci cand aveti nevoie sa publicati foarte mult continut pe site-ul sau pe blogul personal, cu siguranta Article Forge reprezinta cea mai buna solutie pentru dvs., motiv pentru care in cele ce urmeaza veti putea sa descoperiti in acest articol o multime de informatii interesante despre acest instrument, si despre felul in care acesta actioneaza.

Article Forge nu este un tipic “generator de continut”, care pur si simplu rascoleste articole pe web si mascheaza propozitii impreuna. Article Forge scrie fiecare propozitie in cuvintele sale, ceea ce inseamna ca articolul Forge este capabil sa treaca complet Copyscape. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la articolul Forge returand continutul duplicat!

Ce inseamna acest lucru?

  • Article Forge scrie fiecare propozitie in propriile sale cuvinte;
  • Continutul dvs. revine complet unic, cu editare zero necesara;
  • Aceasta inseamna ca articolul Forge poate genera cu adevarat continut unic intr-un singur clic.

Adaugati automat titluri, legaturi, videoclipuri, imagini si altele

Article Forge nu este doar un scriitor de articole, ci si controlul fiecarei parti a generarii de continut. Article Forge va adauga automat titluri relevante, videoclipuri si imagini la fiecare articol pe care il scrie. In plus, Article Forge va adauga automat link-urile pe care le doriti, ceea ce inseamna ca puteti crea un autoblog afiliat complet automatizat.

Ce inseamna acest lucru?

Article Forge adauga automat articole relevante si inteligente;

Article Forge adauga, de asemenea, videoclipuri si imagini relevante pentru a va face continutul pop;

Adaugati automat link-uri catre blogurile dvs. pentru a crea un adevarat imperiu de automatizare.

Generarea automata a continutului in 7 limbi

Article Forge poate genera articole in engleza, olandeza, franceza, germana, italiana, portugheza si spaniola! Fiecare dintre aceste limbi utilizeaza aceeasi inteligenta artificiala de baza, care ii confera puterii articolul Forge, facandu-l primul si singurul generator inteligent de continut care sustine si intelege limbile in afara limbii engleze. Concurenta este extrem de scazuta pentru termenii de cautare internationali, ceea ce face ca aceasta sa fie o piata complet neexploatata.

Din moment ce Article Forge foloseste intelegerea profunda pentru a scrie ca un om, nu are nevoie de nici un fel de razuire. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la proxy-uri, setari complicate sau programare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti click pe un singur buton si Article Forge va ofera un articol inapoi! Amintiti – va, articolul Forge este singurul instrument care utilizeaza aceasta invatare profunda, si este singurul instrument care va scrie de fapt, articole pentru tine.

Asadar, dupa cum se poate observa, Article Forge este instrumentul necesar pentru dvs. in momentul in care aveti nevoie de continut. Pentru a face o afacere excelenta, puteti opta pentru unelte seo cumparate in grup, iar astfel Article Forge va veni la pachet cu diferite alte instrumente seo si nu numai.

Acest lucru inseamna ca pentru doar 59.99$ cost lunar, puteti utiliza o multime de instrumente, iar astfel veti economisi sume foarte mari de bani in fiecare luna.