Cand pui in aceeasi propozitie mancare si persoane comode sau pentru care timpul este o resursa foarte pretioasa, singurul lucru care rezulta este livrarea la domiciliu. Multe localuri ofera servicii de livrari la domiciliu in Iasi cu meniuri care includ pizza, preparate de post sau vegetariene sau preparate din pui, ceea ce face ca orice individ flamand din iasi sa poata sa isi elimine foamea rapid si cu relativ putini lei. Multe firme de catering ofera livrari la domiciliu, astfel incat poti sa organizezi rapid o festivitate in familie fara sa fii obligat sa petreci ore intregi pentru a munci la gatit si nici nu trebuie sa te ingrijorezi de depozitarea mancarii inainte de festivitate.

IMPACT-19 PIZZA-3Multe pizzerii si firme de catering ofera servicii atragatoare de livrare la domiciliu in Iasi, prin program, pret, seriozitate sau timp. Putine localuri au program prelungit peste noapte sau chiar non-stop, ceea ce le face principala tinta pentru acei indivizi flamanzi care organizeaza o petrecere peste noapte si vor sa manance o pizza sau alte preparate gustoase. Spre exemplu, pizzerii ofera posibilitatea de a comanda o singura pizza si de a primi a doua pizza, ceea ce este foarte avantajos pentru cei cu un buget limitat dar cu un stomac generos, insa de regula acest lucru este valabil doar pentru acele pizza din Iasi cu o marime extra-large, ceea ce inseamna ca sunt si mai costisitoare.

Alte pizzerii ofera posibilitatea de a crea un card care inregistreaza toate comenzile comandate si tine cont de suma pe care ai platit-o, astfel incat dupa acumularea a unui anumit numar de puncte poti ajunge sa mananci pe gratis, dar nu pentru mult timp. Alte localuri organizeaza tombole ceea ce reprezinta un punct de atractie pentru noi clienti dar si pentru aceia care sunt deja obisnuiti cu localul, in care se pun la bataie diferite premii, dar cel mai adesea fac referire la mese gratuite in valoare de pana in o suta de lei.

In orice caz, comanda de mancare din Iasi este foarte productiva si avantajoasa atat pentru clienti cat si pentru firme, localuri sau pizzerii, atat din punct de vedere financiar, unele firme efectuand curse de livrare la domiciliu gratuit, cat si din punct de vedere al timpului, ceea ce stim ca este o resursa limitata, iar unii clienti nu isi permit sa mearga pana la un local pentru a manca ceva si prefera sa dea comanda de o pizza sau un alt preparat. Cat despre seriozitate, poti fi sigur ca cele mai multe localuri sau pizzerii incearca pe cat posibil sa livreze la timp produsul cerut, intrucat sunt in joc mai mult factori, dintre care cel mai important il reprezinta imaginea pe care o face localul prin seriozitatea livrarii dar si al banilor.